Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti'nin kapısı herkese açıktır.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK  Parti'nin kapısı herkese açıktır. Bu düşünce ve bu hissiyatla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizde ayrı gayrı yok. Bizim 78 milyon insana sevdamız var" dedi.

Samsun'da seçim çalışmalarını sürdüren Kılıç, Ladik ve Kavak ilçelerinde AK Parti seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı.

Açılışlarda konuşan Kılıç, 7 Haziran'dan sonra da AK Parti'nin halktan aldığı güçle yoluna devam edeceğini söyledi. Bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Kılıç, "Sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biz söylediklerimizi yapıyoruz. Söylemediklerimizi değil, yapamayacaklarımızı değil, yapacaklarımızı söylüyoruz. Bu her zaman da böyle oldu. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Bundan sonra da duracağız. AK Parti'nin kapısı herkese açıktır. Bu kapı her gelmek isteyene sonuna kadar açıktır.  Bu düşünce ve bu hissiyatla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizde ayrı gayrı yok. Bizden yardım isteyen herkese kapımız açık. Bizim 78 milyona insana sevdamız var. Türkiye sevdamız var" diye konuştu.

Son günlerde ilginç birtakım vaatlerle karşılaştıklarına işaret eden Kılıç, kendilerinin bu vaatlerle ilgilenmediklerini, parti olarak yapacaklarına baktıklarını kaydetti.

Bakan Kılıç, bugüne kadarki çalışmaların, bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

"Biz bundan sonraki 4 yılı değil 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedef alıyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Öyle sadece 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok bizim. Ama şunu biliyorlar, alt yapısı hazırlanmış kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi var. Kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye var. Biz hep beraber bu yolda yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz. Buraya geldikleri zaman sizlere birtakım vaatlerde bulunacaklar. Onlara şunları sorun; madem bu kadar çalışmalar yapılabiliyordu,  geçmişte siz neden yapmadınız?"

Kılıç, açılışların ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title