Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: '2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimize Hep Beraber El Ele Kol Kola...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın karşılanması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın vatandaşlarla selamlaşması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç iftar programına katılması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın karşılanması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın vatandaşlarla selamlaşması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç iftar programına katılması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz." dedi.

Kılıç, partisince Kavak Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Kavak'ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıç, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

"Teşkilatımıza bu organizasyonu için, birliktelik beraberlik için siz tüm Kavaklı hemşerilerimize katılımı için teşekkür ediyoruz" diyen Kılıç, "Ak Parti hükümetleri olarak birçok çalışmayı belediyecilikte ve hükümette yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhatle bayrama ve Kadir Gecesi'ne ulaşmayı bizleri nasip etsin." dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kılıç, şöyle konuştu:

"Allah ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmasın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ülkemize birlik ve beraberliği için ortaya koyduğumuz mücadelede en sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğimize ve bu anlamda bu kararlılıkla hiçbir an olsun sapmayacağımızı milletimiz ve sizler biliyorsunuz. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz."

Programa, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Saraçoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç AK Parti Politika Güncel Haberler

title