Haberler

Spor Bakanlığı'nda 245 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, darbe girişiminin ardından bakanlık bünyesindeki 245 personelin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda 245 personel görevden alındı.

Açıklamayı NTV canlı yayınında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

"O ZAMANDAN BU YANA YAPTIĞIMIZ MÜCADELE VAR"

Kılıç, "Biz bakanlık görevini aldığımızda biz zaten 17-­25 Aralık darbe girişiminin sonucundaydık. O zaman hukuksuzluğun her türlüsünün yaşandığı dönemde bunu bu örgüt yapıyor dediğimizde kimse inanmamıştı. O zamandan bu yana yaptığımız bir mücadele var. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz bir söz var. Biz 2 bin 100 kişiyi daha önceden görevden uzaklaştırmıştık. Dün itibarıyla da 245 kişi daha görevden uzaklaştırıldı." diye konuştu.

"BU İŞ BURADA BİTMEZ"

Bakanlığın bünyesindeki soruşturmaların devam edeceğini "Bu burada bitecek bir şey değil" sözleriyle anlatan Kılıç şöyle devam etti:

"Bir yandan tasfiye bir yandan çalışmaların en hızlı devam etmesi gerekiyor. Hiç durmadan devam edeceğiz. Bu süreç içinde beni üzen bazı şeyler oldu. Darbe olsun da ne olursa olsun bazı değişiklikler olsun diyen zihniyetle olan ilişkimizi de gözden geçirmemiz lazım."

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

avşarelleri sarız:

saglık bakanlığı ne yapar kaseride dolu memur sen de bile var hemde yönetici olarak. . . .

3
2
yanıtYanıtla
58:

memlekete neler oluyor kimseye güven kalmadı babana bile güvenmeyecen

2
2
yanıtYanıtla
CESUR:

17 aralıktan önce ZAMAN gazetesini ellerinden düşürmeyen YALAKALAR il müdürleri ve şube müdürleri ve onların yakın çevreleri var. NEVŞEHİR NİĞDE AKSARAY ERZURUM URFA . . . .

1
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

BU KADAR İNSANI EKMEĞİNDEN EDİP RAHATLAMAYI DÜŞÜNENLERİ 1 TANE SUÇSUZ İNSANIN AHI BİTİRİR. BU GÜN ŞAK ŞAK ÇI ÇOOK.

1
0
yanıtYanıtla
yorulduk:

Bu ülkenin en rahat yaşayan ve devletin imkanlarından bedava faydalanan kesimi her 10 yılda bir darbe yapmaya alışmış. . . Buna önlem almak gerekir. daha önemlisi yarın bu türü girişimleri SÜLEYMANCILAR, FURKANCILAR VB. YAPILAR YAPMAYACAĞI NE MALUM. . . tüm dernek ve vakıflar diyanete bağlansın. . . sendikalar şer yuvası olmuş hepsi kapatılsın. . SoL Haber Portalında hala Millete ve devlete hakaretler var devletimiz gerekeni yapmalı. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title