Haberler

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, "Dağa katılım konusunda terör örgütünün hedefinde olan insanlar, gençler.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, "Dağa katılım konusunda terör örgütünün hedefinde olan insanlar, gençler. Terörle mücadele noktasında emek veren insanların tamamı gençler. Gençleri biz spora, sivil toplum çalışmalarına, sanata, kültüre ne kadar yönlendirebilirsek kardır." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kentte bulunan Boynukalın, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Daha sonra gençlik merkezini ziyaret eden Boynukalın, burada işitme engellilere yönelik verilen derse katıldı. Boynukalın, ebru, resim, ahşap ve yöresel oyunlara katılan öğrenciler ile bir araya gelerek, gördükleri eğitimler hakkında bilgi aldı.

Merkez Artuklu ilçesindeki esnafı da ziyaret eden Boynukalın, girdiği bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Burada basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Boynukalın, Mardin'i evi gibi gördüğünü söyledi.

Kentin binlerce yıldır farklı medeniyetlerin bir arada yaşadığı bambaşka bir yer olduğunu belirten Boynukalın, "Çok sevdiğimiz insanlarımızın içerisinde bulunduğu bir yer. Mardin'e geldiğimizde evimize geldiğimiz gibi hissediyoruz. Son zamanlarda terörden dolayı esnafın sıkıntılar yaşadığını gördük. Burada esnaflarımızı ziyaret ederken özellikle bu meselelerin üzerinde dikkat çekildiğini gördük. Allah'ın izniyle ekonomimiz bir şekilde canlanıyor." diye konuştu.

Gençleri terör örgütlerinin elinden kurtarmak için başta gençlik merkezleri olmak üzere çalıştıklarını vurgulayan Boynukalın, şunları söyledi:

"Terör her boyutuyla gençleri ilgilendiren bir mevzu. Dağa katılım konusunda terör örgütünün hedefinde olan, ilgi alanında olan insanlar, gençler. Terörle mücadele noktasında emek veren insanların tamamı gençler. Gençleri biz spora, sivil toplum çalışmalarına, sanata, kültüre ne kadar yönlendirebilirsek kardır. Gençlik merkezlerimiz de bu anlamda bizim çalışma yaptığımız yerlerin başında geliyor. Özellikle KYK öğrencileri ve şehrin bütün öğrencilerinin katılım göstereceği şekilde farklı kurslarla birlikte imkan ortaya koyarak sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik merkezlerinin iyi değerlendirildiğini görüyoruz. Farklı farklı kurslarda çalışmaların yapıldığını gördük, çok mutlu olduk."

Mardin'de spor alanında az imkanlarla en yüksek başarıların sağlandığına dikkati çeken Boynukalın, kentin spor anlamında da çok önemli bir şehir olduğunu aktardı.

Boynukalan, "Kentte kadın futbol takımımızın ikinci olmasından tutun bu anlamda play-off'ta olan birçok kulübümüz var. Amatör branşlarda dünyada, Balkanlar'da ve Avrupa'da başarı sağlamış sporcularımız var." dedi.

Bakan Yardımcısı Boynukalın, daha sonra bir otelde gençlerle bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahim Boynukalın Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title