Haberler

Gençlik Merkezi'nden iftar Yemeği

Güncelleme:

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gençlik Merkezi üyeleri ve ailelerinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi.

Gazikent Gençlik Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeği öncesi bir konuşma yapan İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, gençlik ailelerinin bu güzel günde büyük bir aile oluşturdukları için kendilerinin mutlu ve bahtiyar kıldığını belirtti. Şiran, "Değerli katılımcılar gençlik merkezleri, il müdürlüklerine bağlı olarak, gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır. Kayıtlar ücretsiz olup, gençlik merkezimizin bir ferdi olarak istemiş olduğu kurs veya etkinliğe katılarak gençlik merkezimizin imkanlarından faydalanmaktadırlar" dedi.

Konuşmasının devamında Ömer Faruk Şiran, gençlerin çeşitli projelere katıldığını, düzenlenen gezi ve kamplardan faydalandıklarını dile getirdi. Şiran, "Amacımız, bilgi ve görgülerini arttıran, paylaşımcı, yeteneklerini geliştirip sergileyen, girişimci, üretken, yapıcı, sportmen ve zamanını en iyi şekilde değerlendiren gençliğin oluşmasına katkı sağlamaktır. Şu ana kadar ortaokullu, liseli ve üniversiteli olmak üzere binlerce gencimiz üyemiz olmuşlardır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlik Merkezimizi canlı tutan ve etkinliklere katılan duyarlı gençlerimize ve onları destekleyen siz değerli ailelerine ayrıca gençlik merkezimizde hizmet veren idareci ve personelimize, Gençlik liderlerimize ve öğretici kadromuza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" dedi. Düzenlenen iftar yemeği çok sayıda Gençlik Merkezi üyesi katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Şiran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title