Haberler

Gençlik Merkezi'nde Satranç Turnavası heyecanı

Güncelleme:

Bornova Belediyesi, Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi'nde Satranç Turnuvası heyecanı yaşandı. Dost Kart sahibi öğrencilerin katıldığı organizasyona ilgi yoğundu.

Dereceye giren öğrencilere özel satranç takımı hediye eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova'yı ortak akılla yönettiklerine dikkat çekerek, "Gelecek sizlerin. Gelin bu kenti birlikte yönetelim. Projelerinizi, fikirlerinizi getirin, değerlendirelim" dedi.

Bornova Belediyesi, Dost Kart sahibi 5 binin üzerindeki üniversite öğrencisinin yararlandığı Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi'nde Satranç Turnuvası düzenledi. İlk kez düzenlenen turnuvaya ilgi yoğundu. Yüze yakın öğrenci İsviçre usulü yedi tur olarak gerçekleştirilen organizasyonda dereceye girebilmek için yarıştı.

Üç gün süren turnuva sonunda Volkan Sezgin birinci, Tarkan Salgın ikinci, Görkem Gündeşoğlu üçüncü oldu. Final karşılaşmaları sonrası derece giren öğrencilerin pirinç taşlı özel ahşap satranç takımlarını ve plaketlerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İzmir İl Yöneticisi Tuğrul Keskin ve Belediye Meclis Üyeleri ve bürokratları verdi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Başka Olgun Atila, Bornova'yı ortak akılla yönettiklerine dikkat çekerek, "Gelecek sizlerin. Gelin bu kenti birlikte yönetelim. Projelerinizi, fikirlerinizi getirin, değerlendirelim. Gençlik Merkezi, yuvanız, eviniz. Bu anlamda sizlerden gelecek fikir ve öneriler bizim için çok önemli. Burayı sizlerle birlikte daha da geliştirebiliriz. Bornova öğrenci olmak çok güzel ve özel. Bu yüzden burada rahat etmeniz, imkanlarımızdan en üst düzeyde yararlanmanız bizim için çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Atila Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title