Haberler

Gençlik Köprü'de Buluşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetimi gençlerle kurduğu zincir halkalarını genişletmek üzere yeni projeler ile gençlerin düşüncelerine destek veriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetimi gençlerle kurduğu zincir halkalarını genişletmek üzere yeni projeler ile gençlerin düşüncelerine destek veriyor.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkez yönetimi 81 ilde "Köprü" dergisi ve yeni komisyonlar ile Türkiye gençliğinin sorunlarına, projelerine, siyasette gençlerin önemine dikkat çekiyor.

Oluşturulan yeni komisyonlar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nı ziyaret eden Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, gençlerin eğitim ihtiyacı, yerel yönetimde gençlerin söz sahibi olması, teknoloji üzerinden gençlerin bir araya gelmesi gibi birçok yeni girişimci projeye imza atmak üzere atağa geçti.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, oluşturulan komisyonlar ile tüm Türkiye genelinde örgüt halkalarını genişletecek, ayrıştırıcı değil yapıcı ve üreten gençlerin önünü açmak üzere bir çok çalışmaya imza attıklarını kaydetti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ilk olarak oluşturdukları, Gençlik Evleri Komisyonu Başkanı Cem Armutlu, Bilişim Komisyonu Başkanı Arif Kalem, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Ulaş Tepe, Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Gökçe Gökçen, Genç Hukukçular Komisyonu Başkanı Mehmet Şerif Önder lise ve üniversite komisyon başkanları ile ziyaret eden gençler, eğitim, hukuk, sosyal medya gibi birçok alanda gençlerin ihtiyaçlarını gidermek üzere büyük bir projeye ev sahipliği yapıyor.

"DEĞİŞİM PARTİDEN BAŞLADI"

Türkiye geneli 10 gençlik evi ile sınavlara hazırlanan gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için gençlik evlerini sayısını 81 ile yaymak isteyen Gençlik Kolları değişime kendi evlerinden başlayarak sosyal medyada atağa geçerken kendi internet sitelerini yenileyerek 81 il örgütünün internet üzerinden bir araya gelmesini de sağlıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi İrfan İnanç Yıldız Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title