Haberler

Gençlerbirliği Teknik Direktör Fuat Çapa."Kayserispor'a İkinci Yarıdaki İlk Yenilgisini...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ikinci yarı henüz mağlubiyeti olmayan Kayserispor'a ilk mağlubiyetlerini tattırmak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği'nde KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ikinci yarı henüz mağlubiyeti olmayan Kayserispor'a ilk mağlubiyetlerini tattırmak istediklerini söyledi.

Kayserispor maçı hazırlıklarına devam eden Gençlerbirliği günü tek çalışma ile tamamladı. Fuat Çapa nezaretindeki antrenmanda oyuncular tam kadro yer alırken, çalışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Antrenman sonrası ise Kayserispor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik patron Fuat Çapa, Kayserispor'un ikinci yarıda henüz mağlubiyeti olmadığına dikkat çekti. Bakıldığı zaman zor ve güzel haftalar başladığını vurgulayan Çapa, "Ligin bitmesine 12 hafta kaldı. Her geçen hafta kalan maçların önemi daha fazla artıyor. Her almış olduğunuz galibiyet ve puanın değeri var. Alacağımız puanlara ligi nasıl bir konumda bitirmemiz de belirleyici olacak. Buda ligde ne kadar başarılı olup olmadığımızı belirleyecek. Türkiye'de değerlendirmeler skora ve sonuca göre yapılıyor. Saha içinde yaptıklarınız veya oynadığınız futbol o kadar önem arz etmiyor. Hafta sonunda oynayacağımız karşılaşmaya gelince. Her iki takım içinde önemli bir karşılaşma. Rakibimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Henüz mağlubiyetleri yok. Her şeyin bir ilki var. Bizde gidip Kayseri'de galip gelmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Galip gelip geri döneceğiz." dedi.

Öte yandan antrenmanı ziyaret eden Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) bünyesinde eğitim gören 06 Turkuaz Gençlik Spor Kulübü öğrencileri futbolcularla tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret katılan öğrenciler Uluslararası İlham Projesi kapsamında eğitim gördükleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Fuat Çapa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title