Haberler

Gençlerbirliği'nde Yılmaz Vural Dönemi

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nde Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi. Vural, 17 yıl sonra tekrar kırmızı-siyahlı takımın başına geçti.

Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi. Yılmaz Vural, 1997-98 sezonunda Gençlerbirliği'ni çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adam, 17 yıl sonra tekrar kırmızı-siyahlı takımın başına geçti.

ÖZDİLEK'İN YERİNE VURAL

Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yeni teknik direktör arayan Gençlerbirliği'nde aranan isim bulundu. Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural kırmızı-siyahlıların yeni çalıştırıcısı oldu. Vural bugün saat 14.00'te basın önünde resmi sözleşmeye imza atacak. Yılmaz Vural, İlhan Cavcav'ın 38 yıllık başkanlık sürecinde 60. teknik direktör olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Yılmaz Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (19)

###:

Ulan hoca senden ricam düşürmediğin bi bu kaldı bunu da düşür bizahmet ömür billah dua ederim sana. Şu şikeci cavcav moruğundan kurtuluruz böylece

6
6
yanıtYanıtla
###:

Hadi bakalım iki manyak bi araya gelmiş ne olacak bi görelim

6
4
yanıtYanıtla
Heey:

yakinda kovulur, , bir yere not edin.

5
5
yanıtYanıtla
YILMAZ HOCAMMobil-ANDROID:

Her zaman iyi futbol oynatan, sevilen ve futbol bilgisi en iyi Hocadır. Gençlerbirliği'nde inşaallah başarılı olursun.

9
0
yanıtYanıtla
Erbaa:

sana inanan bir sporseverim. Allah yar ve yardımcın olsun Yılmaz Hocam

8
0
yanıtYanıtla
mstf:

Cavcav yaş tahtaya basmaz.yılmaz hocada küme deneyimi çok yaşadı.ben daha ölmedim diyecektir Bence çok renkli olur

6
2
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Gençler için işler kötü anlaşılan. Yılmaz Vural uğradıysa küme düşme yüksek ihtimal. Adam iyi hoş da , Azrail gibi Maşallah . Bi uğradığı bi daha iflah olmuyor. :)

4
4
yanıtYanıtla
gurkan:

bu antrenorlerde gurur yokk ulan bu adama kole olacağınıza gıdın penır ekmek yıyın yazıklar olsun zsıze

6
2
yanıtYanıtla
TOKAT:

SÜRE BAŞLADI, GONK ÇALDI BAKALIM NAKAVT NE ZAMAN OLACAK??????

5
3
yanıtYanıtla
ÇekoMobil-IOS:

Yılmaz hoca sen Türkiye'nin en iyisisin üç büyükler çok pişman olacaklar sizi almadıkları için

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title