Haberler

Gençler Ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası

Samsun'da Selahattin Bıyıklı Türkiye Büyükler, Gençler ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı.

Samsun'da Selahattin Bıyıklı Türkiye Büyükler, Gençler ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı.

Canik ilçesi Atatürk Spor Salonu'nda 61 ilden gelen yaklaşık 2 bin 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, bu tür spor organizasyonlarının, turnuvaların, şampiyonaların gençlerin geleceğine yönelik değerler olduğunu söyledi.

Sporculara hayatları boyunca başarı olmaları temennilerinde bulunan Aksoy, şöyle devam etti:

"Her spor dalı önce bölgesinin, ülkesinin tanıtımını hedefler. Daha sonra ülkesini, diğer ülkelerde temsil etme şerefine layık görülür. Her zaman ilerlediğiniz yol güllük gülistanlık olmaz, çetin rakipleriniz olacak. Her spor dalının rekabeti vazgeçilmez bir değerdir, bunu unutmayın.

Eğer altyapınız yoksa, maddi ve manevi birikiminiz yoksa hiçbir spor dalında başarılı olamazsınız. Bana göre sporun en önemli yanı da birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, barışa hizmet eden yanı ve yönüdür. Ben sporun işte burasına bayılıyorum. "

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ise kendisinin kick boksa başlamasındaki yegane arkadaşının Selahattin Bıyıklı olduğunu ifade ederek,

"Kendisine buradan camiamız adına Allah'tan rahmet diliyoruz ve kendisini de unutmayacağız. 81 ilde kick boks var. Şu anda Türkiye Şampiyonası'na 61 ilden iştirak var. Katılımcılarla birlikte yaklaşık 2 bin 300 kişi Samsun'da. Bu da bize hakikaten gurur vermekte" diye konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title