Haberler

Gençler Sabah Namazında Buluştu - Tekirdağ

Tekirdağ'da gençler, "Gençler Sabah Namazına Buluşuyor" organizasyonu kapmasında Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Tekirdağ'da gençler, "Gençler Sabah Namazına Buluşuyor" organizasyonu kapmasında Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Cemaatle saf tutarak namaz kılan, ardından dua eden gençler, daha sonra birlikte kahvaltı etti.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş, namazın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 81 ilde gençlerin sabah namazında buluştuğunu söyledi.

Gençlerin cami cemaatiyle bir araya gelmesi için bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Kardaş, "Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli, manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olmasını istiyoruz. Daha fazla gençle sabah namazında buluşmak istiyoruz." dedi.

Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek de gençlerle sabah namazında bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin gençlere güzel alışkanlıklar kazandırdığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title