Haberler

Genç'ten Beşiktaş Maçı Öncesi Basketbol Takımına Baklava Dopingi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Pazar günü evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Canik Bayan Basketbol Takımı’na sürpriz ziyarette bulunacak zorlu maç öncesi moral verdi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Pazar günü evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Canik Bayan Basketbol Takımı'na sürpriz ziyarette bulunacak zorlu maç öncesi moral verdi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Kadınlar 1. Basketbol Ligi'nde (TKBL) yer alan Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı'nın idmanına sürpriz bir ziyarette bulundu. Hafta sonu evinde ağırlayacağı zorlu Beşiktaş maçına hazırlanan takımın idmanına giden Başkan Genç, tatlı ikram ettiği oyunculara moral verdi.

DAHA ÖNCE YENMİŞLERDİ

Oyuncularla sohbet eden Başkan Genç, Başantranör Ekin Baş'tan takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Zorlu maça sıkı hazırlanan oyuncuların hırslı olduğu dikkat çekerken, turuncu-siyahlı ekip daha önce deplasmanda yendikleri güçlü rakiplerini bir kez daha devirmenin planlarını yapıyor. Takıma yeni katılan dünyaca ünlü bayan basketbolcu Sylvia Fowles de idmandaki performansıyla Beşiktaş maçı öncesi galibiyet inancını artırdı.

BAŞKANDAN MAÇA DAVET

Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı'nın şehrin 1. Lig'deki tek takımı olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "Takımımız Samsun'un adını duyuruyor. İnanıyorum ki kalan maçlarında da takımımız iyi bir performans sergileyecektir. Pazar günü saat 14.00'te Hasan Doğan Spor Salonu'nda oynayacağımız Beşiktaş maçına tüm Samsunluları bekliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Canik Belediyespor Osman Genç Beşiktaş Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title