Haberler

Genç, "Sevdiğiniz İşi Yaparsanız, Hem Başarılı Hem Mutlu Olursunuz"

Güncelleme:

Müzisyen ve Yazar Göknil Genç, Şahinkayalı öğrencilerle sanat ve yaşam üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Can Çocuk yayınevinin sevilen yazarlarından Göknil Genç, Şahinkaya Eğitim Kurumları öğrencileri ile Nilüfer Üçevler Kütüphanesi'nde biraraya geldi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Araştırma Görevlisi olan ve aynı zamanda 15 yıldır Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nda görev yapan Göknil Genç, müzik alanındaki başarısının yanı sıra yazdığı çocuk kitaplarıyla da tanınıyor.

'Böcek Orkestrasının Muhteşem Sınıfı', 'Değirmenci Baykuş', 'Bach Yürürken', ve Sihirli Mozart' gibi ilgi çeken çocuk kitaplarının sahibi olan Genç, eserleri hakkında bilgiler verdiği Şahinkayalı öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sanatçı ve Yazar Genç, ''İlgi duyduğum ve sevdiğim iki alan, zamanla benim mesleğim oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Sizler de sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz alanlarda kendinizi geliştirirseniz ve başarıyı yakalar hem de sahip olduğunuz yaşamdan memnun olursunuz' dedi.

Göknil Genç, söyleşi sonunda Şahinkayalı öğrenciler için kitaplarını da imzaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title