Haberler

Genç MÜSİAD İzmir İsmail Çiftçioğlu İle Devam Ediyor

Güncelleme:

Toplantıda konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü: "MÜSİAD'ın çatısı altında genç arkadaşlarımızın yanında olmak ve onlara rehberlik etme duygusu geleceğe daha emin adımlarla bakmamızı sağlıyor" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu 11. Olağan Genel Kurul Toplantısını Balçova Özdilek Otelinde İzmir' deki ekonomik, siyasi, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantı ile gerçekleştirdi. Yemekli olarak gerçekleşen genel kurul toplantısı sonucunda mevcut başkan İsmail Çiftçioğlu Başkanlığa devam etti.

MÜSİAD İzmir'in yapmış olduğu girişimcilik çalışmaları ile Genç MÜSİAD'lı kardeşlerine önemli adımlar atmasına vesile olduklarını belirten Ülkü, gençlerimizi belli aşamalardan geçirdikten sonra onların önünü açmak ve vatanına milletine hayırlı, genç bir işadamı yapma yolunda cesaret ve tecrübeyi kendilerine vermek için uğraştıklarını söyledi. Ülkü, MÜSİAD Üyeleri ile de kaynaşan gençlerin staj ve iş tecrübesi gibi gençliğin en zor dönemlerinde hayatın kapılarını açmasında kolaylıklar sağladıklarını ifade etti.

Toplantıya katılan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal, ise yaptığı konuşmada, "Evladı Fatiha'nın torunları olarak içimizdeki gençlik ateşimizin ülkenin geleceğine umut olma yolunda ilerliyoruz" dedi. Akbal, "MÜSİAD için insan önce müşteri, önce çalışan, önce tüketici değildir. MÜSİAD için insan önce insandır, eşrefi mahlûkattır, yaratılmışların en şereflisidir. MÜSİAD'ın farklı kılan farklı bir bakış açısına sahip olmasıdır" ifadelerini kullandı.

İzmir Genç MÜSİAD'ın Başkanı İsmail Çiftçioğlu ise, MÜSİAD'ın içindeki havayı solumanın bambaşka bir duygu olduğunu böyle büyük bir ailenin arasında yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. Çiftçioğlu, İzmir'e geldiğinde ürkek bir öğrenci iken MÜSİAD'ın kendisine sahip çıktığını bugün iş adamı olmasındaki emeklerinin yadsınamayacağını belirtti. Çiftçioğlu, "Sırtımızı sıvazlayacak ve cesaretimizi arttıracak, bizlere tatlı dilleri ile hitap eden, olgunlaştıran ve şevkimizi devam ettiren insanlara ihtiyacımız var. Ve biz Genç MÜSİAD'lılar çok şanslıyız. Çünkü MÜSİAD'lı büyüklerimizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Gerek teşkilatlanma gerek diğer çalışmalarda hep en büyük örneğimiz MÜSİAD'lı ağabeylerimiz gibi olmaktır" dedi. Çiftçioğlu; geleceği şekillendirme arzusu ile yarınların kurucuları olma heyecanını oluklarına kadar hissedeceklerini Necip Fazılların Nurettin Topçuların rüyalarında muhakkak buluşacaklarını kaydetti.

Genç MÜSİAD 11. Olağan Genel Kurul Toplantısına, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal, KOSGEB Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, KOSGEB Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Oğuz Kılıç , İzmir Orman Bölge Müdür Vekili Mehmet Erol, TRT İzmir Müdür Vekili Mevlut Şahbaz, İl Müftü Yardımcısı Ekrem Saylan, Milletvekili Aday Adayları, Cemal Öztürk, Op. Dr. Recep Atçı, Bilal Kırkpınar katıldı.

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu 11.Olağan Genel Kurulu 2015 Yılı Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: İsmail Çiftçioğlu, Mustafa Temel, Bekir Akşit, Fatih Canbazgil, Ekrem Özgür Duman, Barış Güvel, Ayşe Ümran Erdoğan, Sinan Çelik, Ferhat Avcı, Emrah Tekinalp, Muhammed Fatih Aslan, Aykut İnce, Alper Yağcı ve Serhat Taş.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balçova İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title