Haberler

Genç Kız Şiddet Uygulayan Anne ve Babasından Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Kocaeli'de, polis merkezine giden 17 yaşındaki Y.B., erkek arkadaşıyla gezdiği için anne ve babası tarafından demir çubukla dövüldüğünü söyleyerek şikayetçi oldu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde polis merkezine giden 17 yaşındaki Y.B., erkek arkadaşıyla gezdiği için anne ve babası tarafından demir çubukla dövüldüğünü iddia ederek şikayetçi oldu.

HASTANEDEN GEÇİCİ RAPOR ALDI

Darıca Polis Merkezi Amirliği'ne ablası F.B. ile birlikte giden Y.B., babası Rıza B. ve annesi Kadriye B. den, şiddet uyguladıkları suçlamasıyla şikayetçi oldu, ardından tedavi için gittiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nden geçici rapor aldı.

TUVALETTE SAATLERCE DÖVDÜLER

Y.B., erkek arkadaşı L.A. ile birlikte motosiklet gezintisi yaptığı için babası Rıza B.ve annesi Kadriye B. tarafından evlerinin tuvaletine kapatılarak saatlerce demir çubuk ve paspas sapı ile dövüldüğünü iddia etti.

SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Anne Kadriye B. ve Baba Rıza B. ise, kızlarını erkek arkadaşı L.A.'nın kullandığı motosiklette gördüklerini, yaptıkları araştırmada iki gencin birlikte kaldıklarını öne sürdüler. Kadriye ve Rıza B. çifti, bu nedenle L.A. ile gencin babasından "Alıkoyma ve kaçırma" suçu işledikleri için davacı ve şikayetçi olduklarını söylediler.

"DEMİR ÇUBUĞU SONRA FARK ETTİM"

İfadesinde kızını dövdüğünü kabul eden anne Kadriye B. nin, elindeki demir çubuğu ise daha sonradan fark ettiğini söylediği öğrenildi.

GENÇ KIZ İDDİALARI REDDETTİ

Soruşturma kapsamında ifade veren Y.B. ve L.A. ise kaçırılma ve alıkoyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek kendi rızaları ile motosiklet ile gezdiklerini ve aynı evde kaldıklarını söyledikleri belirtildi.

İFADE SONRASI SERBEST KALDILAR

Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan Kadriye ve Rıza B. çifti, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, L.A. ise Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Farabi Darıca 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

EREN:

Şiddet kesinlikle çözüm değil baskı nekadar artarsa çocuk dışdünyaya itilir ailesinden kopmasına neden olur üzücü neticelere sebep olabilir pekçok kötü olaylar yaşanıyor hayatta bunu anne babalar düşünerek evlatlarına davranmalıdır gerekli durumlarda psikolojik destek alınmalı

8
1
yanıtYanıtla
afaf:

heralde böyle bi durumdan zevk alınıyo

1
1
yanıtYanıtla
afaf:

şidet görenler şiddt uygulaması

1
1
yanıtYanıtla
...:

kimse cocuguna allahi kitabi peygamberini ögretmiyor. hertürlü pislik filmleri ve dizileri nizliyor cocugunuyla. sonra cocuk dizilerdeki bir karaktere benzerse kuduruyor!! en büyük suc annelerde babalarda!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title