Haberler

Genç Kız Polise Sığındı: Babam Beni PKK'ya Verecek

Güncelleme:

İstanbul'da polise başvuran 16 yaşındaki A.G. babasının kendisini PKK'ya vermek istediğini belirterek şikâyetçi oldu

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 16 yaşındaki A.G. isimli kız polise giderek babasından şikayetçi oldu. Şikayetin konusu ise kan donduracak cinstendi. Genç kızın babası öz kızını PKK'ya vermek istemişti.

ANNESİ DE SÖZLERİNİ DOĞRULADI

A.G., babasının kendisini örgüte götürmeleri için birkaç kişiyi dedesi Mehmet C.'nin evine gönderdiğini fakat dedesinin kabul etmediğini belirtti. Kızın şikâyeti üzerine harekete geçen polisin ifadesini aldığı anne Kadriye C. de kızının sözlerini doğruladı.

"BABASININ ONAYI VAR, KIZI BİZE VER"

Bir süre önce Seydi G.'den boşanan anne, kızı A.G.'yi yaşadıkları sorunlar nedeniyle Mardin Kızıltepe'deki dedesinin yanına gönderdiğini buraya örgütten bazı kişilerin gelerek "Babasının onayı var, kızı bize ver" şeklinde konuşma yaptıklarını söyledi. Fakat dedenin gelen kişilere rest çekip genç kızı örgüt mensuplarına vermediğini belirtti.

BABA, YURTDIŞINA KAÇMIŞ

A.G. ve annesi Kadriye C., kızını örgüte teslim etmek isteyen Seydi G. hakkında İstanbul'da şikâyetçi oldu. Adresinde bulunamayan ve yurtdışında olduğu tespit edilen Seydi G. hakkında ise soruşturma başlatıldı.

(Kaynak: Sabah)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

FAZLA DEĞİL BÖYLE 6 AY BU ÜLKEDE PADİŞAH OLSAM BÖYLE ETEKLİ ZERDUŞT HAİNLERİN DÜNYAY GELDİKLERİNE BİN PİŞMAN EDECEKTİM BÖYLE VATAN HAİNLERİN ETEK BİLE GİYEMEZLERDİ O ZERDUŞ HAİN BABASININ KATLİ VACİP DÜNYADA YAŞAMSI HARAM VATANA İHANET DERSİNİ YÜZMEK LAZIM KAYNAR SUDA KAYNATMAK LAZIM VATAN HAİNLERİNİ İDAM ETMESİ LAZIM

64
3
yanıtYanıtla
ADM:

ASIN O ADAMI ASIN

35
2
yanıtYanıtla
songül:

Yazık kıza yahu, baba tam bir kansızmış.

32
2
yanıtYanıtla
ULUHAN:

PKK leşleri artınca, kendilerine adam devşirmek için parayla adam almaya başlamış. Bu kansız baba PKK ya yardım ve yataklıktan ayrıca da katmerli bir şekilde insan ticaretinden ceza verilsin.

24
4
yanıtYanıtla
ARDAHAN ....75:

ALLAH BELANI VERSİN BABA

19
2
yanıtYanıtla
osman:

babanın ne derdi var diye sorsanıza malolar bıraz okuyun anlayın

5
12
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

BABA KAÇ KURUŞ ALDI BAKALIM. NALET OLSUN BÖYLE BABAYA

yanıt9
yanıt1
Urfali:

Biz babanin dredini anlamadik Osman kardes neymis derdi?Bu haber ne Kadar Dogru bilmiyorum ama eger öyle ise bu babanin haki daragacidir. Bu gencecik kizin orda basina ne gelecek belkide ordaki komutanlara pesekes cekecekler. Allag islah etsin

yanıt3
yanıt4
ALTAI SAMANLAR AJANSI:

BU MOLLALAR IHTIDARI, GECMISDEGI LAIK IHTIDARDAN DAHA COH YALANCI.

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title