Haberler

Genç Kadın, 3 Çocuğunu ve Eşini Bırakıp Evi Terk Etti

Güncelleme:

Ordu'da 3 çocuk annesi Zeynep Kara, eşini ve çocuklarını bırakıp ortadan kayboldu.

Ordu'nun Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk annesi Zeynep Kara, işe giden eşi Erkan Kara'ya "Çabuk eve git, çocukları bırakıyorum" diye mesaj gönderdikten sonra eşini ve çocuklarını terk edip ortadan kayboldu.

"ÇABUK EVE GİT, ÇOCUKLARI BIRAKIYORUM"

Ordu'nun Perşembe ilçesinde ikamet eden inşaat işçisi Erkan Kara, 5 yıldır evli olduğu 25 yaşındaki eşi Zeynep Kara'nın 3 çocuğunu bırakıp ortadan kaybolduğunu öne sürdü. 3 gün önce iş için evden ayrıldığını ifaden eden Erkan Kara, eşinden 'Çabuk eve git çocukları bırakıp gidiyorum' mesajı aldığını ve eve geldiğinde çocukları terk edilmiş halde bulduğunu söyledi. Eşinin kimle ve nereye gittiğini bilmediğini belirten Kara, polise ve jandarmaya haber verdi. Kara, 3 gündür komşularının yardımıyla çocuklarına baktığını ifade etti.

"BİZ HUZURLUYDUK, BAŞKALARININ..."

Eşinin geri dönmesini isteyen Erkan Kara, "3 gün önce iş için dışarı çıkmıştım. Bana o sıra telefon geldi. Çabuk eve gel şeklinde. Eve geldim, anahtar kapının üzerindeydi. Çocuklar içeride perişan haldeydi. Yetmezmiş gibi pencere ve balkon kapıları tamamen açıktı. Allah korusun çocuklar kendilerini atabilirlerdi. En son konuşmamızda da ben gidiyorum dedi ve çekti gitti. O günden beri telefonlarına ulaşamıyorum. Benle görüşmek istemediğini söyledi. Benim eşim başkasının ağzına bakarak, onlara inanarak evini terk etti. Biz burada huzurluyduk, keyfi yerindeydi. Sözlü tartışmalarımız oldu ancak bu kavga boyutuna çıkmadı" dedi.

"GERİ DÖN ÇOCUKLARINA ANALIK YAP"

Kara, "En azından geri dönsün ben ona hiçbir şey demeyeceğim. Çocuklar belli bir yaşa gelsin, olgunlaşsın ondan sonra karar veririz. Nereye gitmek isterse de o zaman gitsin" diye konuştu.

"BU ÇOCUKLAR SENDEN HESAP SORACAK"

Zeynep Kara'nın gittiği günden beri ellerinden gelen yardımı yaptıklarını söyleyen komşuları Döndü isimli kadın, "Çocuklarını bırakıp giden anneleri anlamıyorum. Koca bırakılır, anne baba bırakılır ama evlat bırakılmaz. Küçük çocuk hasta, biz çocuğa bir şey olur diye sabaha kadar uyumadık. Ben vicdanen konuşuyorum, Zeynepciğim kurban olayım geri gel. Biz sana yardımcı oluruz. Bu çocuklar bir gün senden hesap soracak, lütfen gel" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Kara Erkan Kara Perşembe Ordu Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

bb:

Oturduğumuz yerden yorum yapıp yargılıyoruz. Belki kadın ağır bir bunalımda, beyin kimyası bozulmuştur belki. . Belki çocukların hepsini öldürecekti bundan korktu çareyi kaçmakta buldu. Yoksa normal bir anne çocukları bırakamaz. Keyfi yerinde olan birinin yapacağı şey değildir adamın dediği gibi. Yani her şey olabilir

27
11
yanıtYanıtla
YAZIKKK:

COCUKLARINIDA ALGIT BE KADIN RAHATMISIN ŞMDİ KOCAYI HERYERDE BULURSUNDA EVLADINI NAMUSUNU HER YERDE BULAMAZSIN. . .

24
3
yanıtYanıtla
DilamobilWeb@haberler.com:

Ne olursa olsun insan evlatlarını bırakıp gitmez. Bunalıma girmiş olabilir ama bu yüzden çocuklarını terk etmesine gerek yok. Ya insan hiç canından olur mu. Kesin kocaya kaçmış pislik. Allah cezasını versin

25
0
yanıtYanıtla
Recep balMobil-ANDROID:

kadin gene vicdanliymis kocasına mesaj atmış çocuk lara bakdiye

9
15
yanıtYanıtla
yeşim:

ANNELİĞİNDEN UTAN 3 TANE ÇOCUK BİR BAŞINA BIRAKIP GİDİLİR Mİ?İNSAFSIZZZ

20
0
yanıtYanıtla
ragi1907:

LAN BU HATUNLAR YOKMUU yakısıklı parası olan bırını buldumu hemen yol verıyorlar

17
3
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

o kadindan sana ve çocuklarina hayir gelmez artik unut...

12
2
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Kesin bunalima girdi cocuk bakmak helede uc kucuk cocuk bakmak cok zor simdi dogurmasaydi diyceksiniz hemen ama olmus hem evlat gibisi var mi tedavi olsun kadin gitmis demekki esi hic yardim etmiyomus herseyi kadinin uzerine atiyo bu erkekler sanki kadin tek basina yapiyo o cocuklari hepside birbirinden guzel kadersiz yavrular Allahim yardim etsinde o cocuklara anneleri geri dönsün insl

14
0
yanıtYanıtla
CünoMobil-IOS:

Şu yavruların suçu ne be kadın.....

13
0
yanıtYanıtla
????????????:

iç olayını bilemeyiz ki bilir neler vardır burdan yorum yazmak kolay bir anne evladını bırakmaz kolay kolay

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title