Haberler

Gemlik Balık Pazarı'na Otantik Kimlik

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çelik kontrüksiyonlu soğuk ve düzensiz yapısıyla yıllardan beri rahatsızlık oluşturan Gemlik Balık Pazarı'nın rehabilite edilmesi için düğmeye bastı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'la birlikte pazar alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni mekanın kış ve yaz aylarına duyarlı, otantik yapıda olacağını açıkladı.

'Bütünşehir' uygulaması kapsamında yatırım ve hizmetlerini ilçelerle de buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Balık Pazarı'nın çelik kontrüksiyonlu soğuk yapısını ortadan kaldırmak için harekete geçti. Yaklaşık 1 yıl önce Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hazırlanan projeler, Pazar esnafının beğenisine sunuldu. En çok talep ahşap ağırlıklı projeye olunca, çalışmalara başlanması kararı alındı.

Çalışmalar başlıyor

Gemilk Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte kahvehaneler bölgesindeki pazar alanında incelemelerde bulunan Başkan Altepe, kışın rüzgârdan, yazın sıcaktan korunabilecek ahşap ve bahçe düzenlemeli yapının yapımına kısa sürede başlanacağını söyledi. Balık pazarının Gemlik'in kahvehaneler bölgesindeki önemli bir merkez olarak niteleyen Başkan Altepe, kış ve yaz kullanılabilen, fonksiyonel ve sıcak görüntüye sahip projeyle Gemlik'in çevresinin değişeceğini ifade etti.

Başkan Altepe'ye teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, ilçenin en eski ve tarihi yerleşim bölgesi olan Balık Pazarı'nın yeni yüzüyle gerçek kimliğine kavuşacağını anlattı. Göreve geldiğinden beri Gemlik'e yaptığı katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür eden Yılmaz, projenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Altepe, Gemlik temasları sırasında Balık Pazarı Camii'nde de incelemeler yaparak, ibadet ve cenaze alanlarının genişletilmesi için kamulaştırma yapılması konusunda tespitlerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Refik Yılmaz Recep Altepe Gemlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title