Haberler

Gelini Tarafından Boğularak Öldürülen Kayınvalide Toprağa Verildi

Antalya'da tartıştığı gelini tarafından boğularak öldürülen Pakize Türk, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Antalya'da tartıştığı gelini tarafından boğularak öldürülen Pakize Türk, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Antalya'da önceki gün meydana gelen olayda 6 aylık gelini 22 yaşındaki Lalegül Türk tarafından eşarpla boğularak öldürülen 64 yaşındaki Pakize Türk'ün cenazesi sabah saatlerinde yakınları tarafından kente getirildi. Cenaze daha sonra Ali Paşa Camisi'ne götürüldü. Annesinin cenazesinin başında taziyeleri kabul eden Pakize Türk'ün oğlu Mustafa Türk'ün gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Eşini cezaevine, annesini ise ebediyete yolcu etmenin şokunu yaşayan Türk'ü yakınları teselli etmeye çalıştı.

Gelini tarafından öldürülen Pakize Türk, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına Tokat'ta bulunan yakınları ile camiden çıkanlar katıldı.

Cenazeye katılan Pakize Türk'ün yeğeni Serdar Kesim, olayın şokunu yaşadıklarını belirtti. Mustafa ile Lalegül Türk'ün 6 ay önce evlendiğini belirten Kesim, "Gelin-kaynana arasında husumet olacak kadar bir zaman yok. Bildiğimiz kadarıyla aralarında bir sorun yoktu. Nasıl olduğunu anlamadık" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title