Haberler

Gelin Düğün Şarkılarını Kendi Söyledi

Güncelleme:

Bartın'da gerçekleşen ilginç düğünde damat megafonla 'Evet' derken, piste çıkan gelin tüm şarkıları kendisi seslendirdi.

Bartın’da kafeterya işletmecisi olan Serdar Aymergen ile öğretmenlik yapan Sevgi Gebeş 14 Eylül 2014 tarihinde hayatlarını birleştirmek için nikah salonuna gittiler. Nikah masasına oturan çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, davetlileri bir sürpriz bekliyordu.

DAMAT MEGAFONLA ‘EVET’ DEDİ

Nikah memuru davetlilere açıklama yaptıktan sonra, gelin Sevgi Gebeş’e mikrofon uzatarak, ‘Damadı eş olarak kabul ediyor musun’ diye sordu. ‘Evet cevabını alan nikah memuru daha sonra damat Serdar Aymergen’e dönerek aynı soruyu yöneltti. Damat Aymergen davetlilere biraz beklemelerini söyledikten sonra nikah masasının altından çıkardığı megafonla ‘Evet’ diye bağırdı. Damadın megafonla ‘Evet’ demesi salonu kahkahaya boğdu. Nikahtan sonra evlilik cüzdanını alan damat ve gelin Bartın’da şehir turu yaptıktan sonra düğün salonuna geçti.


GELİN DÜĞÜN ŞARKILARINI KENDİ SÖYLEDİ

Alkışlar arasında düğün salonuna giren Aymergen çifti düğünlerine gelen davetlileri selamladı. Orkestranın müzik çalmaya başlamasıyla birlikte gelin eline mikrofonu alarak, düğün şarkılarını söylemeye başladı. Düğün salonunda kısa süreli şaşkınlık yaşanırken, damatla dans eden gelin alkış yağmuruna tutuldu. Bir yandan damatla dans eden gelin diğer yandan tüm düğün şarkılarını kendisi seslendirdi. Düğün son olarak oyun havaları eşliğinde son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Eylül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Naz:

Mutluluklar :)

38
6
yanıtYanıtla
Bu Kadar mı Benzer:

Zaten gelin Ankaralı Ayşeye benziyor. . . şarkı söylemesi normal. . :))))

19
2
yanıtYanıtla
EFSANE:

MUTULULUKLAR

10
0
yanıtYanıtla
Megan:

Sesi muhtesem. Kendiside cok guzel. Degisik birsey yapmislar. Omur boyu mutluluklar diliyorum. Kiskanmasaniz olmaz degilmi? Galiba dunyada Turkler kadar kiskanc bir millet yok.

5
1
yanıtYanıtla
urfalı galip:

Gazinodan teklif gelir kocayı terk eder kaçar gider bu :)))

4
1
yanıtYanıtla
gönül orgun:

şu esprilerde olmasa hahahaha

yanıt0
yanıt0
urfalı galip:

sağolun gönül hanım, espri yapıp deşarj oluyoruz işte :)))

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title