Haberler

Gelin Adayı Takılarla Ortadan Kayboldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nişan görüntüleri, - Damat adayının annesinin konuşması, - Damat adayının Babasının konuşması, - Damat adayının nişan klibini izlemesi, - Damat adayının resimleri incelemesi, - Damat adayının konuşması, Gelin adayı takılarla ortadan kayboldu- Düğün günü nişan töreninde takılan yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarla kaçtığı iddia edilen gelin adayının yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı Nevşehir'de, düğün günü nişanda takılan takıları alarak kaçtığı ileri sürülen gelin adayının bulunması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nişan görüntüleri, - Damat adayının annesinin konuşması, - Damat adayının Babasının konuşması, - Damat adayının nişan klibini izlemesi, - Damat adayının resimleri incelemesi, - Damat adayının konuşması, Gelin adayı takılarla ortadan kayboldu- Düğün günü nişan töreninde takılan yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarla kaçtığı iddia edilen gelin adayının yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı Nevşehir'de, düğün günü nişanda takılan takıları alarak kaçtığı ileri sürülen gelin adayının bulunması için çalışma başlatıldı. Sanayi Bölgesi'nde işçi olarak çalışan damat adayı Hasan Erdoğdu (25), Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına başvurarak, altınları alarak kaçtığını iddia ettiği nişanlısı Kader K. (23) ve ailesi hakkında şikayetçi oldu.Merkeze bağlı Göre beldesinde yaşayan Erdoğdu, şikayet dilekçesinde, bir düğünde tanıştıkları Kader K'nın yaklaşık 40 bin liralık altınları alarak kaçtığını ileri sürdü.Hasan Erdoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, en mutlu gününün hüzne dönüştüğünü söyledi.Kader K. ile Şanlıurfa'da yapılan törenle nişanlandıklarını belirten Erdoğdu, şöyle konuştu: "Nişanda yüzüklerimiz takıldı. Epeyce bir masraf yaptım. Ardından düğünün kısa sürede yapılmasını istediler. Nevşehir'e döndükten hemen sonra düğün hazırlıklarına başladık. Şanlıurfa'dan geldiler ve burada da kına gecesi yaptık. Düğünün yapılacağı gün ise kardeşim ve kendi kardeşiyle kuaföre gitti. Burada kardeşimi marketten su alması bahanesiyle kuaförden gönderdikten sonra altınlarla birlikte kaçmış. Sonrasında jandarmaya giderek şikayetçi oldum. 40 bin lira değerinde altın ve elbise almıştım. Allah'tan bulsunlar, yapacak bir şey yok. Düğün günümüz perişan oldu, kepaze olduk."Bu tür olaylara karşı aileleri duyarlı olmaya çağıran Hasan Erdoğdu, iyi bir araştırmanın ardından düğün hazırlıkları yapmaları tavsiyesinde bulundu.Damat adayının annesi Meryem Erdoğdu da düğünün yapılmasına az bir süre kala böyle bir olayı yaşadıkları için mağdur olduklarını söyledi.Yaşadıkları olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten anne Erdoğdu, "Ortada kaldık ve millete rezil olduk. Bir sürü de paramız gitti. Geline 6 tane bilezik bir de set almıştık. Bunun yanında küpe ve yüzükler var. Yaklaşık 40 bin lira para harcadık. Biz mağdur olduk, başkaları olmasın" dedi.Baba İsmail Erdoğdu ise kına gecesinin ardından yaşanan olayın önceden kurgulandığına inandıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title