Haberler

Geleneksel Adamım Kıskançlıklarım Var

Güncelleme:

Özel hayatında kıskanç olduğunu itiraf eden Kadir Doğulu: Geleneksel bir adamım, belli kalıplarım ve çizgilerim var.

Son dönemde 'Pis Yedili' dizisiyle adını duyuran Kadir Doğulu, 3 Mayıs'ta gösterime girmesi beklenen 'Bir Hikayem Var' isimli sinema filminde de rol alıyor. Doğulu; hem filmdeki rolünü, hem de özel hayatını Yeni Aktüel'den Neslihan Perker'e anlattı...

FIRLAMAYDIM

Çocukluğunuzdan başlayalım; nasıl bir çocukluk geçirdiniz?

Aslında sıradan ancak fazla fırlama bir çocuktum... Kalabalık ve mutlu bir ailede, mahalle kültürüyle büyüdüm. Bir kız, dört erkek kardeşiz biz. Babamlar dokuz kardeş, benim 25 kuzenim var. Dolayısıyla en yakın arkadaşlarımız; kardeşler ve kuzenlerdi.

Baba olmayı istiyor musunuz?

İstememek mümkün değil; kalabalık ailede büyüyünce insan kalabalık seviyor. "Neden olmasın?" diyorum. Çocuklarına düşkün bir baba olacağım belli ama daha zamanı var.

Kıskanç mısınız?

Evet... Törpülemeye çalıştığım huylarımdan biri. Geleneksel bir adamım; kalıplarım ve çizgilerim var. Karşımdaki insanın kişisel haklarına müdahale edecek sınırda değil çizgilerim ama limitlerim bellidir.

İŞLER KARIŞIR

'Bir Hikayem Var' filminde oynuyorsunuz; rolünüzden bahsedebilir misiniz?

Filmde 'Mert'i oynuyorum. 'Mert'in de bir hayali var; kendi filmini çekmek... İşte bunu gerçekleştirebilmek için en yakın arkadaşları 'Okay' ve 'Aras'la yola koyuluyor... Filmi çekebilmek için aldıkları borç paralar ve söyledikleri yalanlar, bir süre sonra başlarına bela oluyor.

Filmde olduğu gibi; başladığınız bir işte, ilerleyen zamanlarda başınıza olmayacak işler geldi mi?

Olmayacak işler diyemem ama beklenmedik durumlarla karşılaştığım çok oldu. Hayatta her şey olabiliyor.

İNSAN PSİKOLOJİSİ VE EGOSU ETKİLENMEYE ÇOK MÜSAİT

Çocukluğunuzda ünlü olmak istiyor muydunuz?

Çocukken oyuncu olmayı hayal ediyordum tabii ki ama ben tesadüfler sonucu ünlü oldum. İnsanların benim vesilemle gülümsemesini görmekten hep mutlu oldum. Çok mutlu olduğunuz bir işi yapmanın getirdiği haz paha biçilemez.

ÖNERİLERİ DİNLERİM

Ünlü olmaya başladığınız dönemde paniklediğiniz ya da korktuğunuz zamanlar oldu mu?

Tabii ki, zemin kaygan. İnsanın psikolojisi ve egosu etkilenmeye çok müsait. Hedef önemlidir; bir insan bir şeyi gerçekten isterse ve çabalarsa onu yapabilir. Ben de şu anda oluşturduklarımı kaybetmemek için çabalıyorum... Fikrine güvendiğim insanlardan öneri ve fikirler alıyorum. Kız arkadaşımın da fikirlerine önem veriyorum çünkü farklı bir göz... Bu süreç çok keyifli ve çok tehlikeli.

SEVGİMLE BOĞABİLİRİM

Hayata dair kalp kırıklıklarınız var mı?

Kandırılmak ve aldatılmak... Bir insanla olan iletişimimde önceliğim; o insana güvenmektir. Ancak o zaman ilerleyebilirsiniz. Benim de aldatıldığım oldu. Bu tür konularda kalp kırıklıklarım var.

Aşk kavramı sizin için yıllar içinde değişti mi?

Hala aynı. Sonuçta aynı hataları yapmaya devam ediyorum. Her zaman kalbiyle hareket eden bir adamım ben. Hatta bazen o kadar çok sevgi veririm ki; karşımdaki insanı boğabilirim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kadir Doğulu Pis Yedili Aktüel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title