Haberler

Geleceğin Mucitleri İş Başında

Güncelleme:

Kidz TV işbirliği ve Samsung sponsorluğunda düzenlenen "Geleceğin Mucitleri" yarışmasının kazananları belli oldu!

Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Türkiye'deki çocukları yaratıcılığa, inovasyona teşvik etmek için başlattığı "Geleceğin Mucitleri" sosyal sorumluluk projesi ve yarışması sonuçlandı.

Kidz TV işbirliği ve Samsung sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada seçilen 3 projenin sahipleri, birçok ödülün yanısıra Samsung Avrupa İnovasyon Merkezi'ne seyahat hakkı da kazandı.

Gençleri yaratıcı düşünmeleri için motive eden Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Kidz TV işbirliğiyle gerçekleştirilen "Geleceğin Mucitleri" yarışmasının kazananları 9 Mayıs'ta, Pera Palace Oteli'nde düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

Ödül töreni, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa, Multi Channel Developers Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avrupa Patent Vekili Kaan Dericioğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, "Samsung olarak Türk toplumuna bağlılığımızın en büyük göstergelerinden biri de eğitime yaptığımız yatırımlar. Genç neslin eğitimine katkıda bulunma, onların yaratıcılık ve hayal gücüne yatırım yapma, akıllı düşünmeleri için ilham verme ve yaşanacak daha güzel bir dünya sağlama vizyonunu paylaştığımız Yaratıcı Çocuklar Derneği ile kurduğumuz bu ortaklık için, kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu proje sayesinde küçük mucitlerin Türkiye'nin geleceğine katkı yapacak yenilikçi projeleri arasından 3 projeyi ödüllendirerek, yaratıcı düşünceyi teşvik etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yarışmayı kazanan 3 projenin sahibi öğrenciler alacakları ödül parasına ek olarak proje tanıtım kampanyalarında reklam yüzü olarak da yer alacaklar.

Aynı zamanda Samsung Avrupa İnovasyon Merkezi'ne düzenlenecek seyahate katılmaya hak kazanan öğrencilerin geliştirdiği ürünlerin patentleri de Samsung tarafından kendilerine hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Samsung Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title