Haberler

Geleceğin Basketbolcuları Yetişiyor

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü tarafından düzenlenen basketbol kurslarına minikler yoğun ilgi gösteriyor.

Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda yaklaşık 3 hafta önce başlayan ve 6-16 yaş miniklere yönelik olarak başlatılan basketbol kursları hafta sonları devam ediyor. Geleceğin basketbolcularının yetiştirildiği kurslarda velilerde çocuklarını yakından takip ediyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Basketbol Spor Okulu Kurs eğitmenlerinden Antrenör Niyazi Tercan çalışmalar hakkında şunları söyledi;

"Bu üçüncü haftamız katılım gayet iyi 6-16 yaş arası Bodrumlu genç arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Geçmişte buradan Türkiye dereceleri çıkardık. Aynı amaçla alt yapı yapıyoruz. Her yıl dört kategoride yetişen çocuklarımızı lisansa bağlayarak, Bodrum sporumuzun gençler, yıldızlar, küçükler, minikler takımlarında maçlara çıkarıyoruz" dedi.
Antrenör Mustafa Özçeker, Volkan Cengiz ve Niyazi Tercan tarafından Cumartesi ve Pazar günleri üç ayrı grup halinde süren kurslar için kayıtlar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karakaya Tercan Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title