Haberler

Geleceğe Hamleni Yap

Güncelleme:

Sultanbeyli Belediyesi ilçede bulunan okullar arasında "Geleceğe Hamleni Yap" sloganıyla ödüllü satranç turnuvası düzenliyor.

Sultanbeyli Belediyesi ilçede bulunan ilköğretim okulları, ortaokul ve liseler arasında satranç turnuvası düzenliyor. Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan satranç turnuvası 16 Nisan'da başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen turnuvanın yine heyecanlı müsabakalara sahne olması bekleniyor.

16-17-18 Nisan tarihlerinde yapılacak olan turnuvanın ödülleri ise birincilere tam altın, ikincilere yarım, üçüncülere de çeyrek altın olacak.

Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Turhan Feyzioğlu Ticaret Meslek Lisesi'nin destek verdiği satranç turnuvasına katılan tüm öğrencilere Sultanbeyli Belediyesi tarafından satranç takımı hediye edilecek. Ayrıca turnuva sonucunda, katılan öğrenciler Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği üyeleriyle birlikte tekne gezisine katılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sultanbeyli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title