Haberler

Geçen Yıl Bıçakla Yaraladığı Kocası Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

Kütahya'da geçen yıl şiddet uygulayan eşi Mustafa Kandemir'i göğsünden bıçaklayan Vildan Kandemir, bu sabaha karşı kocası tarafından tüfekle öldürüldü.

Kütahya'da 28 yaşındaki Vildan Kandemir, geçen yıl bıçakla yaralayıp ardından gözyaşı döktüğü eşi 29 yaşındaki Mustafa Kandemir tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan Mustafa Kandemir'i arıyor.

ALKOL ALIP KAVGA ETTİLER

Olay, saat 04.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Selimiye Caddesi'nde meydana geldi. Oturdukları apartmanın ikinci katındaki evlerinde alkol aldıkları belirtilen Mustafa Kandemir ile eşi Vildan Kandemir arasında tartışma çıktı.

5 EL ATEŞ AÇIP KAÇTI

Kavgaya dönüşen olayda Mustafa Kandemir av tüfeğiyle eşi Vildan Kandemir'e 5 el ateş edip kaçtı.


APARTMAN SAKİNLERİ POLİSE HABER VERDİ

Silah sesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurulan Vildan Kandemir'in ölmüş olduğunu belirledi.


POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Genç kadının cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Mustafa Kandemir'i yakalamaya çalışıyor.


VİLDAN GEÇEN YIL EŞİNİ BIÇAKLAYIP GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

Öldürülen Vildan Kandemir, Kütahya'da 5 Ağustos 2015 tarihinde alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Mustafa Kandemir'i göğsünden bıçakla yaralamıştı. Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söyledi.

Vildan Kandemir bir süre cezaevinde tutuklu olarak kaldıktan sonra tahliye oldu, eşi Mustafa Kandemir de hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Kandemir çifti bu olayın ardında tekrar birlikte yaşamaya başladı. Mustafa Kandemir'in çeşitli suçlardan poliste suç kaydığının olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kandemir Selimiye Kütahya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title