Haberler

Gazzeli Çocuklar İçin Kafasından Aşağı Kum Boşalttı

Güncelleme:

Son günlerde ünlü isimlerin de destek verdiği Als hastalığına dikkat çekme kampanyasına, Ürdünlü bir vatandaştan çok çarpıcı bir tepki geldi.

ALS hastalarına destek olmak için başından aşağı buzlu su dökülerek yayılan kampanyayı eleştiren Ürdünlü genç, yayınladığı videoda Gazze'deki çocukların evlerinin başına yıkıldığı halde kimsenin onları anlamak için bir adım atmadığını söyledi.

GAZZELİ ÇOCUKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Başından aşağı bir kova moloz ve kum dökerek, İsrail'in bombaladığı Gazze'de yaşayan çocukların evlerinin başlarına yıkılmasına dikkat çekti. Ürdünlü genç meydan okumasını ise Arap Dünyasının ünlü isimleri Recai El-Kavvas ve Ahmed El-Khalidi'ye yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

tuba:

ünlüler yürekleri varsa bunuda yapısınlar, tebrik ediyorum

57
0
yanıtYanıtla
ACABA:

Acaba hangi ünlülerimiz buna destek verecek merak ediyorum heycanla bekliyorum. .

39
0
yanıtYanıtla
Nedennmylss@hotmail.com:

keşke öyle karakterli ünlülerimiz olsaydı. . . ama malesef

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

helal olsun. . .

33
1
yanıtYanıtla
FERİT:

SU TEMİZLİK GETİRİR. KUM İSE KİRLİLİK GETİRİR. BİR OTA DOĞULUNUN KAFASI O KADAR ÇALIŞIR. ÖLENDE ALLAH DER. ÖLDÜRENDE ALLAH DER. BUN . TÜRKİYE DEKİ OTA DOĞU KÜLTÜRÜNÜ ALANLAR İYİ MAKARNA YER AKPYE OY VERİ.

2
30
yanıtYanıtla
memo:

banane olum elin araplarindan onlar sanki bizi cok takiyor.

8
22
yanıtYanıtla
sevilpembeli-55-34@hotmail.com:

sen onların ne hissetiğini anlamazsın anlaman için hem yaşam hem de merhamet gerekir

yanıt0
yanıt0
Göksun46kayalarageldik46@gmail.com:

İnsanlık ve müslümanlık bunu gerektirir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti bir müslümanın sahip olması gerek bir düşünce değildir.

yanıt0
yanıt0
memodtoxin@gmx.de:

arkadslar birakin bu ayaklari eskiden pkk askerlerimizi insanlarimizi sehit ederken bir arap bile bizim icin yürüyüs yapti mi?yapmazlar cünkü türkleri sevmezler.

yanıt0
yanıt0
Göksun46kayalarageldik46@gmail.com:

Peki sen, ''hadi Arapları geçtim, Arakan''daki müslüman kardeşlerimin uğradıkları mezalimi de geçtim'', Doğu Türkistan''da yıllardır Çin zulmünde inim inim inleyen Türk kardeşlerimiz için ne yaptın? Suriye''deki, Kuzey Irak''taki Türkmen kardeşlerimiz için ne yapıyorsun?

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title