Haberler

Gaziosmanpaşa'da "Dur" İhtarına Uymayan Şüphelilerle Polis Arasında Çatışma: 1 Ölü, 1 Yaralı (2)

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHAGaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonuna katılan polisler, içinde iki kişinin bulunduğu şüpheli bir aracı durdurmak istedi.

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonuna katılan polisler, içinde iki kişinin bulunduğu şüpheli bir aracı durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan iki şüpheli araçla kaçmaya başladı.

Karlıtepe Mahallesi Kavaklı Sokağı'na kadar devam eden kovalamaca sırasında şüphelilerin polise ateş açması üzerine polis de şüphelilere ateşle karşılık verdi. Bir süre sonra aracın kurşun isabet eden tekerleklerinin patlaması sonucu araç durdu. Araç durduktan sonra da devam eden çatışma sırasında bir şüpheli olay yerinde hayatını kaybetti, diğer şüpheli ise yaralandı. Yaralı şüpheli çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. İncelemenin ardından ölü ele geçirilen şüphelinin cesedi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Görüntü dökümü:

-----------------

-Olay yerinden görüntü

-Polislerin incelemesi

-Şüphelilerin aracı

-Yerde yatan ceset

-Aracın patlamış lastikleri

-Yerdeki cesedin incelenmesi(ek)

-Ambulansa konup Adli Tıpa götürülmesi(ek)

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Kavaklı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title