Haberler

Gaziantepspor-Medipol Başakşehir Maçının Ardından

Gaziantepspor-Medipol Başakşehir maçının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu Kısır bir maç oldu Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Keyifli maç değildi ama kazandık, oyuncularımı kutluyorum Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, pozisyon yönünden kısır geçen karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Gaziantepspor-Medipol Başakşehir maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu Kısır bir maç oldu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Keyifli maç değildi ama kazandık, oyuncularımı kutluyorum

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, pozisyon yönünden kısır geçen karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Başakşehir'in son 4 maçından 10 puan aldığını ve oynadığı son üç deplasman karşılaşmasında sadece bir gol yediğini ifade eden Topçu, Az gol yiyen ve gol attıktan sonra geriye yaslanıp, üretmeye çalışan bir takıma karşı oynadık. İlk yarı iyi pas yaptık ve 2 şut attık. Maç geneli bir pozisyon var ve o da gol oldu. Üretilen, gol pozisyonu olan bir maç değildi. Kısır bir maç oldu. Son üç iç saha maçını kazanmıştık yine kazanmak istiyorduk ama olmadı. Lig devam ediyor ve önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanarak bu maçın telafisini yapacağız diye konuştu.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, keyifsiz olan karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirterek, Oyunun ilk yarısı itibariyle enerjimiz, sinerjimiz iyi değildi, sıkıntılıydı. Maç geneli kötüydü ama ilk yarı bizim için daha kötüydü. İkinci yarı enerjimizi topladık ve baskıdan bulduğumuz pozisyonda golü bulduk. İkinci yarı golden sonra basit top kayıplarından kazandığımız atakları sonuçlandıramadık. Uzun aradan sonra pazartesi günü kötü bir zeminde oynadık. Bugün bardağın tek dolu tarafı maçı kazanmaktı. Ligin üstündeki yarışta yerimizi korumak istiyoruz. Keyifli maç değildi ama kazandık, oyuncularımı kutluyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Avcı Gaziantepspor Mutlu Topçu Başakşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title