Haberler

    Gaziantepspor İlk Yarıda Geriye Düştüğü Maçları Kazanamıyor

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Fenerbahçe karşısında aldığı 5-0'lık yenilgiyle sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadı.

    AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, kırmızı-siyahlılar, ligin 20. haftasında aldığı "ezici" sonucun ardından puan cetvelinde 8. sıraya geriledi.

    Bu sezon kalesinde en çok golü Trabzonspor ve Kasımpaşa maçında karşısında 4'er golle gören Gaziantep temsilcisi, sarı-lacıvertliler karşısında aldığı farklı mağlubiyetle seyircisini üzdü.

    Ligde çıktığı son 14 maçın ilk yarısında "bileği bükülmeyen" kırmızı-siyahlı ekip, bu maçların son düdüğünde sahadan 7 kez galibiyetle ayrıldı. 6 maçta ise mağlup olan Gaziantepspor, bir maçta da beraberlikle yetindi.

    Bu sezon 3 maçta devre arasını geride tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından bir puan çıkarırken, Kasımpaşa ve Fenerbahçe karşısında puan alamadı.

    "Telafi ederiz"

    Teknik direktör Okan Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında alınan sonucun kendilerini üzdüğünü söyledi.

    Maçın 7 ila 45. dakikalarında futbol adına güzel işler yaptıklarını dile getiren Buruk, "Golden sonra güzel oynadık. Fenerbahçe gibi bir takımı baskı altına aldık. Hatta net 4 pozisyon bulduk. Fenerbahçe gibi takıma karşı bulduğun bu pozisyonları değerlendiremezsen, karşındaki takım da bunun bedelini ödetir. Nitekim öyle de oldu" dedi.

    Geride kalan 14 haftada devre arasına mağlup gitmediklerini hatırlatan Buruk, şöyle devam etti:

    "Uzun süredir devreye önde ya da beraber girmemiz bizi maça daha iyi konsantre ediyordu. Sanırım alışık olmadığımız durum bizi şaşırttı. Fenerbahçe karşısında alınan sonuç bize yakışmadı. O yüzden tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki ilk maçtan itibaren bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacağız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gaziantepspor Fenerbahçe Okan Buruk Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title