Haberler

Gaziantepspor-Eskişehirspor Maçına Doğru

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın gerçekleştirilecek ve Gaziantepspor ile Eskişehirspor arasında gerçekleştirilecek maça taraftarları davet etti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın gerçekleştirilecek ve Gaziantepspor ile Eskişehirspor arasında gerçekleştirilecek maça taraftarları davet etti.

Yerlikaya, yazılı açıklamasında, kenti 1990 yılından beri Süper Ligte başarıyla temsil eden Gaziantepspor'un yarın çok önemli bir maça çıkacağını belirtti.

Bu karşılaşmanın kentin ve kulübün geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Her iki takım için de kritik önem taşıyan bu karşılaşmada takımımızın bütün Gaziantepli hemşehrilerimizin güçlü desteğine ihtiyacı var. Değerli hemşehrilerim, Gaziantepsporumuzu bu kritik karşılaşmada yalnız bırakmayacağınıza, Kamil Ocak Stadyumu tribünlerini tıklım tıklım doldurarak futbolcularımızı yürekten destekleyeceğinize inancım tamdır. Örnek misafirperverliğiyle tanınmış ilimiz, güzide Eskişehirspor takımını ve taraftarlarını da en iyi şekilde ağırlayacaktır. Bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, hemşehrilerimizi ve tüm futbolseverlerimizi Gaziantepsporumuza destek olmaya davet ediyorum."

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu da maçın önemine dikkati çekerek, Gaziantepspor'un bu maçı kazanması durumunda ligdeki sıralamada daha rahat bir konuma geleceğini belirterek, "Bu karşılaşmayı kazanırsak bir nebze olsun rahatlayacağız. Güneydoğu'nun Süper Lig'deki tek temsilcisi olan Gaziantepspor'un ligde kalması ve gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olması adına takımı desteklemeniz şehrimiz için çok önemli olacak. Eskişehirspor mücadelesinde, ailelerinizle, işçi ve işvereninizle hep birlikte Gaziantepspor'u destekleyelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title