Haberler

Gazianteplilerin Şenlik 20-21 Eylül Özgürlük Parkında

Güncelleme:

Gaziantepliler İstanbul'da 150 bin kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor


İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14. gerçekleştirilecek olan Gaziantep Yiyecekleri Şenliği için birçok Gaziantepli firma seferber olurken ürünlerini ve markalarını tanıtmak isteyen kurum ve kuruluşlar 20-21 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan şenlik için hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul'da geçekleştirilen en önemli kültürel etkinlik olarak nitelendirilen şenlik Gaziantepliler kadar İstanbul'da yaşayan ve her yıl bu şenliği ziyaret ederek etkinliklerinden yararlanan İstanbulluların da büyük beğenisini kazanıyor.

Gaziantep'e ait yiyecek ve içeklerin satışa sunulduğu şenlik kapsamında konserler ve çeşitli yarışmalara da yer verilmekte.

Geçtiğimiz yıl konuklara 120 bin porsiyon kebabın satışa sunulduğu şenliklerde bu yıl hedefin 150 bin olarak belirlendiği açıklanırken yöresel ürünlerin iç piyasada pazarlanması için de şenlik büyük önem taşıyor. Gaziantep'te üretilen gerek iç gerekse dış piyasaların aranan ürünleri haline gelen markaların da katılacağı şenlikle ilgili bir değerlendirme yapan İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Tahir Tekin Öztan "14. Gaziantep Yiyecek İçecek Şenliğiyle ilgili hazırlıklarımız büyük bir hızla sürüyor. Katılımcıların yoğun ilgisini görüyoruz. Tanıtım için büyük bir fırsat olarak değerlendirdiğimiz bu etkinlik kapsamında yaklaşık 150 bin ziyaretçi bekliyoruz. Gaziantepli firmalar ürünlerini ve markalarını tanıtmak amacıyla yoğun ilgi gösteriyor. Bütün Gazianteplileri ve Gaziantep'e gönül verenleri ve bu kültürü yerinde tanıyıp tatmak isteyenleri 20-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Kadıköy Selami Çeşme Özgürlük Parkında gerçekleştirilecek olan etkinliğimize davet ediyoruz. Şenlik açılış törenimiz 20 Eylül 2014 Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacak olup açılış törenine Türkiye'nin dört bir yanından çeşitli meslek kuruluşlarından konuklarımız da katılacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep İstanbul Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title