Haberler

Gaziantep'teki Suriyeliler İsrail'i Protesto Etti

Gaziantep’te yaşayan Suriyeliler, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Gaziantep'te yaşayan Suriyeliler, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen Filistinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Fidder) üyeleri, Haliliye Derneği üyeleri ve onların eylemlerine destek veren bazı Türk vatandaşlar İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü protesto etti. Arapça sloganlar atan grup kağıt üzerine çizilmiş İsrail bayrağı yaktı.

Eylemle alakalı bir konuşma yapan Türkiye'deki Filistin Dernekleri Temsilcisi Ebu Haşim, İsrail'in bu zulme artık bir son vermesi gerektiğini ifade etti. Filistinli dernekler olarak bu zulüm karşısında susmayacaklarını aktaran Haşim, Türkiye'nin de Filistin'e tarih sürecinde sürekli destek olduğunu belirterek teşekkürlerini ifade etti.

Haliliye Derneği Genel Koordinatörü Osman Türkman ise İsrail'in yapmış olduğu bombardımanı kınamak için toplandıklarını ifade ederek şu şekilde konuştu:

"İsrail'in Filistin'e ve Gazze'ye yapmış olduğu bombardımanı kınamak için buradayız. İsrail acımasız bir şekilde yıllardır olduğu gibi Filistin'i, Gazze'yi bombalamakta. Filistinli kardeşlerimiz orada her gün can vermekte. Dünya sadece seyirci kalmakta bu zulme, sadece izlemekte hatta İsrail'i desteklemekte. Bu yüzden biz Müslümanlar olarak bir arada olmalıyız. Birlik içerisinde olmalıyız. Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmamamız lazım. Onların yanında olmamız lazım."

Demokrasi Meydanı'nda toplanan Suriyeli protestocular, Filistin zulmüne karşı susan dünyaya mesaj göndermek amacıyla akşam saatlerine kadar sessiz bir şekilde eylemlerine devam edeceklerini ve Filistin bayrağı dağıtacaklarını bildirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Filistin İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title