Haberler

Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi

Güncelleme:

Gaziantep'te sabaha karşı yangın faciası yaşandı. Tek katlı evde çıkan yangında bir baba ve 6 çocuğu yanarak can verdi.

Gaziantep'te Taşlıca Mahallesi 100 Nolu Cadde Kum ocakları bölgesine bulunan bir barakada yangın çıktı. Mumun neden olduğu tahmin edilen yangında, evde uyuyan Mehmet Emin Bakır ve çocukları Mücahit (12), Dilahan(8), Halime (6), Büşra (5), Emine(4), Sacettin (2), yanarak can verdi.


ANNE, BEBEĞİNİ EMZİRMEYE KALKINCA DURUMU FARK ETTİ

2 yaşındaki bebeğini emzirmek için gece uyanan anne Naciye Bakır ise dumanı fark edince ne olduğuna bakmak için dışarı çıktı. Evlerinin yandığını anlayınca yardım istemek için komşularına giden kadın, döndüğünde ise alevlerin evi tamamen sardığını gördü.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürünce baba Mehmet Ekin Bakır ve 6 çocuğunun cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybedenlerin yandıkları belirlendi. Şahısların cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

YANGINA MUM NEDEN OLDU İDDİASI

Büyükbaş hayvanlarını otlatan ve çevredeki atık ve hurdaları toplayarak geçimini sağlayan Bakır ailesinin tavanı kamış, tahta ve kartonlarla kapatılmış olan barakada elektriksiz yaşadığı ve jeneratör kullanarak enerji sağladıkları belirlendi. İddiaya göre, dün gece aile fertleri bulundukları tek odalı barakayı aydınlatmak için mum yaktı ve ardından uykuya daldı. Gece mumun devrilmesiyle başlayan yangın, kısa sürede tüm barakayı sararak 7 kişinin ölümüne neden oldu. Yangının çıkış nedeninin itfaiye ekiplerinin yapacağı inceleme ile netlik kazanacağı bildirildi.

ANNE ŞOKA GİRDİ

Hastanede tedavisi tamamlanan ve ifadesine başvurulacak olan Naciye Bakır ise, eşi ve 6 çocuğunu kaybetmenin şokunu üzerinden atamadı. Hastane bahçesinde çocuklarının ismini sayıklayarak 'öldü' diye gözyaşı döken acılı kadını, sağlık görevlileri teselli etmeye çalıştı. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Mehmet Emin Bakır ile 6 çocuğu, otopsilerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

elif___:

resmen agladım. onlar hepsı melek oldu. mekanları cennet olsun.

12
1
yanıtYanıtla
olur mu olur..:

kadın herkesi uyandırmak yerine neden önce komsulara kostu. ?? acaba önce öldürüp sonra yardım mı istedi?????????????????

6
6
yanıtYanıtla
kiya:

YANGINI BİLE TÜRK - KÜRT E ÇEVİRDİNİZ YA HELAL SİZE!

12
0
yanıtYanıtla
burhan:

yangın varsa önce kendi aileni uyandırır kurtarırsın kadın kendi canından başkasını düşünmemiş

3
5
yanıtYanıtla
ellidokuz:

8 sende 5 çocuk yapmışlar bu nasıl bir iş Allahım.

0
8
yanıtYanıtla
Türk''ün Kalesi Iğdır:

Allah annelerine sabır versin, Allah mekanlarını cennet eylesin çok kötü bir durum. . . .

6
0
yanıtYanıtla
yazık:

kendi insanları dururken suriyelileri rahat ettirmek için yırtınanlar kına yaksın

6
0
yanıtYanıtla
HALKIN SESİ I:

ALLAH TÜM 1725 ÇIKARCI AKPLİLERİN BELASINI VERSİN TÜRKİYENİN TÜRK MİLLETİNİN VATANININ BİR KÖŞESİ KİLİS ÇAYIR ÇAYIR YANIYOR KERKÜKTEN VAZGEÇTİLER KİLİS GİDİYOR, BU 1725 AKP LİLER BAŞKA YERDE KAOS YARATAMIYORLAR MHP DE GERÇEK TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN HARAKETİNİ GÖLGELEMEK İÇİN KENDİ İÇLERİNDE KAOS YARATIP MİLLETİ YİNE 1725 ŞURUBU İLE BEYNİNİ DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR.

3
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

İleri demokrasi yaratacağım, Başkan olacağım hayalleri kuranların VATANDAŞIN YAŞAMINDAN HABERLERİ VAR MI ACABA. Herkes bazıları gibi yırtık ayakkabı ile gezerken birkaç yılda saraylarda oturacak kadar şanslı veya arsız değildir. AMA BİR ÜLKE ÖNCE VATANDAŞLARININ CAN GÜVENLİĞİ, SAĞLIĞI ve YAŞAM ŞARTLARI İLE İLGİLENMEK ZORUNDADIR.

2
3
yanıtYanıtla
......:

garibana sadece garibanlar üzülüyor. . . zengin için günlük sıradan bir haber. . dilerim rabbimden saraylarda oturanlarda aynı acıları yaşarlar İnşallahhhh

yanıt2
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title