Haberler

Gaziantep'te, 'Torbacılara' Şafak Operasyonu

GAZİANTEP'te, sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen ve 'torbacı' olarak tanımlanan kişilere yönelik günün ilk saatlerinde operasyon düzenledi.

GAZİANTEP'te, sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen ve 'torbacı' olarak tanımlanan kişilere yönelik günün ilk saatlerinde operasyon düzenledi. 15 noktada düzenlenen kapıları açılmayan evlerinin kapısının koçbaşı ve balyozlarla kırıldığı özel harekat polislerinin katıldığı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen kişileri takibe aldı. Uzun süren takip ardından uyuşturucu satıcılarını belirleyen polis, şüphelilerin adresleri ile bağlantılı olduğu kişileri de saptadı. Çalışmasını tamamlayan polis, savcılık izniyle şafak vakti operasyonu başlattı.

15 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Operasyon kararı ardından aralarında özel harekatçıların da bulunduğu 300 polis, zırhlı araçlarla şafak vakti Emniyet Müdürlüğü'nden yola çıktı. Ekipler, çeşitli semtlerdeki şüphelilere ait 15 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Kapıların koçbaşı ve balyoz kullanılarak açılması ile içeri giren ve şüphelileri yere yatırarak kelepçeleyerek gözaltına alan polis, evleri didik didik aradı. Operasyonda basılan Mithatpaşa Mahallesi'ndeki iki ayrı evin giriş kapısının operasyon veya baskınlara karşı 5 ve 6 kilitle güçlendirildiği ortaya çıktı.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Uyuşturucu konusunda eğitimli narkotik köpeği 'Alex'in de kullanıldığı operasyonlarda evlerde arama yapan ekipler; 5 tabanca, 8 pompalı tüfek, 150 mermi, esrar, eroin, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonlarda 3'ü 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında arama kararı bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Bu arada baskın ile uyanan mahalle sakinleri ise polisin operasyonunu meraklı gözlerle izledi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title