Haberler

Gaziantep'te Suriyeli Gerginliği

Güncelleme:

Gaziantep'te, Suriyelilerin sokakta top oynayan çocukları döner bıçağıyla kovaladığı iddiası mahalleliyi sokağa döktü.

Gaziantep Karayılan mahallesinde Suriyeli gerginliği yaşandı. Suriyelilerin sokakta oynayan çocukları döner bıçağıyla kovaladı iddiası mahallleyi sokağa döktü. Toplanan mahalleli Suriyelileri dövmek istedi. Polis grubu sakinleştiremeyince 25 Suriyeliyi mahalleden tahliye etti.

ÇOCUKLARI DÖNER BIÇAKLARIYLA KOVALADILAR

Olay, gece saatlerinde Karayılan Mahallesi Zeynel Abidin Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, dükkanlarda kalan Suriyeliler, sokakta top oynayan çocukları gürültü yaptıkları gerekçesiyle döverek döner bıçaklarıyla kovaladı. Olayı duyan mahalle sakinleri de toplanarak Suriyelilerin yaşadıkları dükkanları ve evleri bastı. Üzerlerine kepenkleri kapatarak mahallelinin elinden kurtulan Suriyeliler, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi çevre güvenliği alarak vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

ÇEVİK KUVVET GELDİ

Ekipler, kalabalığı engelleyemeyince olay yerine çevik kuvvet polisi sevk edildi. Sokakta rahat gezemediklerini ve ailelerinin başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyleyen mahalleli, Suriyelilerin mahalleyi boşaltmasını istedi. Bunun üzerine 25 Suriyeli güvenlik önlemi altında polis araçlarına bindirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.



KAMPLARA GÖNDERİLECEKLER

Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan Suriyelilerin mülteci kamplarında boş yer olması halinde buralara gönderileceği belirtildi. Mahalledeki güvenlik önlemler ise sürdürülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

FEDAİLRR:

TÜRK MİLLETİ ZAMANI GELDİĞİNDE HARBİ SULHTAN DAHA ÇOK SEVER..GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

25
4
yanıtYanıtla
cemocan:

recep ağanın marifeti aslında bizim millete az bile beter olun

26
3
yanıtYanıtla
MÜLTECİ İSTEMİYORUZ...:

Bu ne yaaa Türkiye mülteci ülkesi oldu iranlı. suriyeli , ıraklı ve afganlar vs. Türkiye ye kaçıyorlar türkiyenin iyiliğini görüyorlar ama adam gibi durmuyolar Türkiye nin bir çok ilinde sürekli sorun çıkarıyolar memlekette huzur kalmadı yazıklar olsun bunları buralara getirenlere

24
1
yanıtYanıtla
MEHMETmehmetozkan1971@hotmail.com:

SEN ADAM GİBİ DURUYOR MUSUN? SEN VE SENİN GİBİLER IRKÇI BİRER YARATIK...SURİYELİLER YOKKEN BURASI ÇOK RAHAT MI İDİ?

yanıt0
yanıt0
ahmet eminoğluAdınız Yazın:

ne saçmalık mülteci nasıl evlerde serbestçe oturuyo nerde görülmüş bu kamplarda tutulması lazım değilmi

23
1
yanıtYanıtla
solar..malesef27..:

Bu Suriyeliler iki seneden fazladır Ülkemizde barınmaktadırlar..Hiç düşündünüz mü neden şimdiye kadar bu tür olaylar olmuyordu da son zamanlarda olmaya başladı...Suriyeliler Ülkelerinden hazır sıcak paralarıyla geldiler bütün paralarını buralarda harcadılar...şimdiye kadar paraları olduğu için kimsenin çıtı çıkmıyordu resmen suriyelileri sömürdüler ev kiralarını üç katına çıkarıp kendi milletimizi de sömürdüler..PARA BİTTİ İNSANLIK GİTTİ..asıl bu saatten sonra gerçek misafirperverliğimiz ortaya çıkacak..görcez insanlığımızı..gerçek vatan sever iseniz iki senedir neredesiniz...vatanın üç kağıtçıları..

16
5
yanıtYanıtla
capan2:

it bile yediği kapıya ihanet etmez ama suriyeliler eder iyi yapmış antepliler helal olsun size su bile verilmez ama işte ne yapacaksın

16
1
yanıtYanıtla
KAZIM007:

helal antepli adamın dibisinn

16
0
yanıtYanıtla
egemen:

kendi milletine hayrı olmayannın kimseye hayrı olmaz süriyeliler başımıza bela olacakkkkkkkkkk olmayada başladı

13
2
yanıtYanıtla
şemsimehmetozkan1971@hotmail.com:

senin gibi ırkçıların kendine hayrı var mıki suriyelilere aleyhinde fikir yürütüyorsun..senin ne hayrın olmuş....aynı şey senin başına gelse seni ve senin gibi ahkam kesenleri görürüm...

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title