Haberler

Gaziantep'te Şüpheli Çanta ve Çuval Vatandaşları Paniğe Sevk Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te, parktaki bankta unutulan kol çantası içinde bomba olabileceği ihbarı polisi harekete geçirdi. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Gaziantep'te, parktaki bankta unutulan kol çantası içinde bomba olabileceği ihbarı polisi harekete geçirdi. Vatandaşları tedirgin eden ve fünyeyle patlatılmaya hazırlanılan çanta, bir süre sonra ortaya çıkan sahibine teslim edildi.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Olay, öğleden sonra Balıklı Parkı'nda meydana geldi. Parktaki bankın üstünde bırakılan kol çantasını görenler, içerisinde bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine parka gelen polis, bankın etrafında güvenlik önlemi aldı ve kalabalığı uzaklaştırdı.

ÇANTAYI ANNESİ UNUTMUŞ

Polislerin çağırdığı bomba imha uzmanları da çantayı fünyeyle patlatmak için hazırlık başlattı. Ancak bu sırada parka gelen genç bir kadın, çantayı annesinin unuttuğunu söyledi. Yaşanan panik nedeniyle polislerden özür dileyen kadın, kimliğinin kontrol edilmesinin ardından içine bakılan çantayı alarak parktan uzaklaştı.

ÇUVAL'DA PANİĞE YOL AÇTI

Öte yandan, gece geç saatlerde de Dumlupınar Parkı'na bırakılan çuval bomba paniğine neden oldu. Parktaki kaldırıma bırakılan ve bomba paniği yaşatan çuval, bomba imha uzmanlarınca fünyeyle patlatıldı. Çuvaldan, tekstil atölyesinde kullanılan plastik malzeme atığı çıkması herkesi rahatlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title