Haberler

Gaziantep'te Mescid-i Aksa Protestosunda İsrail Bayrağı Yakıldı

Gaziantep'te Mescid-i Aksa protestosunda İsrail Bayrağı yakıldıGAZİANTEP - Geçtiğimiz Cuma günü Mescid-i Aksa'nın avlusunda 3 Filistinli gencin İsrail askerlerince öldürülmesi ve Cuma namazları öncesi alınan güvenlik önlemleri Gaziantep'te protesto edildi.

Gaziantep'te Mescid-i Aksa protestosunda İsrail Bayrağı yakıldı

GAZİANTEP - Geçtiğimiz Cuma günü Mescid-i Aksa'nın avlusunda 3 Filistinli gencin İsrail askerlerince öldürülmesi ve Cuma namazları öncesi alınan güvenlik önlemleri Gaziantep'te protesto edildi.

İnsani Yardım Vakfı Gaziantep İl yönetimi ve üyeleri tarafından organize edilen protesto eylemi dahilinde Cuma namazı çıkışı Ulu Cami önünde toplanan kalabalık slogan atarak, İsrail'in Filistin'deki Müslümanlara yapmış olduğu baskı ve zulmü protesto etti.

Kudüs'te Haremüşşerif'in kapısına yerleştirilen metal dedektörlerine tepki gösteren Filistin halkına ateş açan İsrail askerilerinin öldürdüğü Müslümanlar için dua edildi. Dua sonrası ise İsrail bayrağını ateşe vererek, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Diğer yandan Cuma namazını Ulu Camiinde kılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da yapılan protestoyu izleyerek basın açıklamasını dinledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gaziantep Filistin İsrail Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title