Haberler

Gaziantep'te Ablasının Yanına Sığınan Kadını Kocası Bıçakladı

Güncelleme:

Gaziantep'te eşinden şiddet gördüğü için ablasının yanına yerleşen kadın, eşi tarafından yolcu minibüsünde 18 yerinden bıçaklandı.

Gaziantep'te eşinden şiddet gördüğü için ablasının yanına yerleşen 45 yaşındaki Filiz K. isimli kadın, kendisini sürekli takip eden eşi 47 yaşındaki Mehmet K. tarafından yolcu minibüsünde 18 yerinden bıçaklandı.

KARISINI MİNİBÜSTE 18 YERİNDEN BIÇAKLADI

Olay, Düztepe Mahallesi Özdemir Caddesi'nde bir toplu taşıma aracında meydana geldi. Kocasından şiddet gördüğü için bir süre sığınma evinde kalan, ardından ablasının yanına yerleşen Filiz K. (45), kocası tarafından sürekli takip edilmeye başlandı. Filiz K., çalıştığı iş yerine gitmek için ablası Elif A. ile birlikte Düztepe Mahallesi'nde minibüse bindi. Minibüs Özdemir Caddesi üzerindeki bir durakta durunca içeri giren ve elinde bıçak olan Mehmet K. (47), karısına bıçak saplamaya başladı.

HEMEN AMELİYATA ALINDI

Minibüstekiler korku içinde kaçışmaya başlarken, talihsiz kadın 18 bıçak darbesi sonucu yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yaklaşık 100 metre ilerideki hastaneye kaldırılan Filiz K. ameliyata alındı. Uzun süren başarılı bir ameliyat sonrası kurtarılan kadın, daha sonra yoğun bakıma alındı.

YARALI KADIN DOKTORLARIN MÜDAHALESİ SAYESİNDE HAYATA TUTUNDU

Yaklaşık 3 gün yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Filiz K., doktorların başarılı ameliyatı, olayın hastanenin yakınında meydana gelmesi ve hemen müdahale edilmesi sayesinde hayata tutunmayı başardı. Filiz K.'nın kocası Mehmet K. ise yakalanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Kadın Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

turgayMobil-ANDROID:

eller semaya acilir yarap kurtar bu zulümden. bir umut calinir karakolun kapisi yardim et polis amca ama yok goklerde bir sessizlik kapanir kapilar yuzlere ve zulum baslar malesef burasi turkiye kadinin degeri sadece sehvet ve hizmet burasi turkiye

10
0
yanıtYanıtla
Basmiz sag olsun Mobil-IOS:

Böyle erkekleri hadimlastiracaksin...

5
0
yanıtYanıtla
Antepli tahliyeci:

2 ay cezaevinde yattım 800 mahkûmun 100 ü, karıyı dövüp içeri düşmüştü, kalan 700 merak eden varsa, 250 hırsız, 200 uyuşturucu, 100 sigara kaçakçısı, 100 yaralama ve cinayet, kalan trafik kazası, dolandırıcılık, define, sahte evrak vs

4
0
yanıtYanıtla
CONOLAR:

KATIL SURATI VAR

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın......:

bu nasıl bir psikoloji bu nasıl bir hayvanlık. . . . hayvana hakaret olur

2
0
yanıtYanıtla
ALLAHINDAN BUL KÖPEK:

Psikolojisi bozuk olan gitsin tedavi olsun. kendini şiddetle tatmin etmeye çalışmasın. .

1
0
yanıtYanıtla
Celo:

Idam kanunu cikarin türkiyede buna benzer cok yabani insanlar var. Iki türlü insan vardir. Biri insancilmis insan ikincisi . Insancilmamis insan. Türkiyede cok insancilmamis insanlar var bunlar idam edilmesi gerekir

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SEVGİLİ OSİSİ MAŞALLAH TEPKİNİ ÖYLE GÜZEL GÖSTERMİŞSSİN Kİ BİR KADININ HAKKINI SAVUNUP SUÇLUYA HAKARET EDERKEN KARI KILIKLI ADAM DEMİŞSSİN. . O ADAMDAN TEK FARKIN HENÜZ EŞİNİ YADA BAŞKA BİR KADINI VURMAMIŞ OLMAN LÜTFEN AYNAYA BAK.

0
0
yanıtYanıtla
latif şahin:

yav adamın tipe hiç bakmadınız mı tam at hırsızı gibi buna kız verirseniz olacağı o

0
0
yanıtYanıtla
zaza:

namuslu insanlar herkes bir tokat atsaydı bu kadar bıçak atamazdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title