Haberler

Evinin Dibindeki Elektrik Direği ile Hayatı Cehenneme Döndü

Güncelleme:

Gaziantep'te yaşayan Emin Kılıç, evinin önündeki elektrik direği yüzünden 2 kere soyuldu, yağmurlu havalarda ölüm tehlikesi yaşadı; yetkililerden yardım istiyor.

Gaziantep'te 11 yıl önce elektrik direğinin önüne ev yapan engelli Emin Kılıç, elektrik direğinin kaldırılmaması nedeniyle benzerine Karadeniz fıkralarında rastlanacak olaylarla karşılaşıyor. Direğe tırmanan hırsızlar tarafından 2 kez evi soyulan Kılıç, yağmurlu havalarda ölüm tehlikesi geçiriyor.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 63 Nolu Sokak'ta yaşayan Kılıç, evlerine bitişik şekilde bulunan elektrik direği nedeniyle zor anlar yaşadğını belirterek, yetkililere seslendi.

"DEFALARCA MÜRACAAT ETTİM, İLGİLENEN OLMADI"

Engelli olduğunu belirten Emin Kılıç, elektrik şirketine defalarca yaptığı müracaatlara rağmen elektrik direğinin kaldırılmadığını söyledi. Kılıç, "Ben 11 yıl önce buradaki arsama ev yapmak istedim. Bunun için elektrik şirketine müracaat ederek, direğin biraz daha ileriye alınmasını istedim. İlgilenen olmadı. defalarca kez müracaat ettim. Direk alınmayınca ben de evi yapmaya başladım. Evi yapınca, direkle bitişik hale geldi. Tekrar müracaat ettim ama yine ilgilenen olmadı" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖLÜM TEHDİDİ

Emin Kılıç, evin önünde ve çatıda oynayan çocuklar için elektrik direğinin ölüm tehlikesi oluşturabileceğini belirtti. Özellikle yağmurlu havalarda dışarı çıkan çocuğun direğe ya da elektrik enerjisi yüklü kablolara dokunabileceğini belirten Emin Kılıç, "Yağmurda dama ve kapının önüne çocuklarımızı çıkarmaya korkuyoruz. Direk ve enerji kabloları dama çok yakın olması nedeniyle normal havalarda da çocuklarımız için risk taşıyor. Bir çocuk eliyle kabloları tutsa, kim hesabını verecek" ifadelerini kullandı.

2 KEZ HIRSIZ GİRDİ, 60 ADET KUŞ ÇALDI

Aynı evde yaşayan Adem Kılıç ise direğe tırmanan hırsızlar tarafından evdeki 60 adet kuşun çalındığını söyledi. Evlerine her misafir geldiğinde de direğe sarılmak zorunda kaldığını belirten Adem Kılıç, misafir odasının kapısının kilidini direğe sarılmadan açıp, kapatmanın mümkün olmadığını anlattı.

"MİSAFİRLERE AYIP OLUYOR"

Kılıç, "Evimin önünde direk var. Evin altında bulunan misafirhaneme, misafir geldiğinde zorlanıyorum. Hem zor oluyor, hem de misafirler ayıp oluyor. Evime 2 kez hırsız girdi. Yaklaşık 60 kuşum vardı, bunlar çalındı. Evin kapılarını kilitliyoruz ama direği tırmanarak, damdan giriyorlar. Biz de önleyemiyoruz. Poliste direğin hırsızlara davetiye çakırdığını söylüyor. Yağmur yağdığında dama çocuk çıkarmaya korkuyoruz" diye konuştu.

BİN TL İSTEDİLER

Emin Kılıç ve oğlu Adem Kılıç, elektrik şirketine yaptıkları son müracaatta ise bin TL fatura çıkarıldığını ve bunun ödeme imkanlarının olmadığını belirterek, direğin kaldırılması konusunda kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emin Kılıç Karadeniz Gaziantep Şahinbey 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title