Haberler

Banka ve ATM'lere Zarar Veren Saldırgan, Kameralara Yakalandı

Güncelleme:

Gaziantep'te, iki mahallede bulunan banka şubeleri ile ATM'lerinin camlarını kırarak kayıplara karışan saldırganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Gaziantep'te kimliği tespit edilemeyen bir saldırgan, iki ayrı mahallede bulunan 5 banka şubesi ve ATM'lerinin camlarını taşla kırarak zarar verdi. Saldırganın, bankaların camlarını kırdığı anlar kameralara yansıdı.

YERDEN BULDUKLARI TAŞLARLA SALDIRDILAR

Geçen Pazartesi günü Değirmiçem ve İncilipınar mahallelerinde 5 banka şubesinin camları kırılırken, ATM'lerine zarar verildi. Saldırganın, ATM'lere zarar verip bankaların camlarını kırması güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde gece saatlerinde bankaların bulunduğu bulvara gelip bir süre çevreyi gözetleyen saldırganın, yerden aldığı taşla banka camlarına zarar vermeye çalıştığı görülüyor.


SALDIRGANIN YAKALANABİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çevrede bulunan MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, ATM ve banka camlarına zarar vererek kayıplara karışan kişinin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title