Haberler

Gaziantep'te 57 Engelliye Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla engellilere 57 akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttı.

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey Belediyesi Engelliler Haftası dolayısıyla engellilere 57 akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttı.

Şahinbey Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törene, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarlar, engelliler ve aileleri katıldı. 57 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalyenin verildiği törende konuşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak bin 343 akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirterek, engellilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Engellilerin yanlarında olmak için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Tahmazoğlu, şunları dedi:

"İlk işimiz engelli kardeşlerimizi dışarı çıkarmak oldu. 2009 yılında başladığımız Akülü ve Manüel sandalye dağıtımına, her yıl değişik vesilelerle devam ediyoruz. Şuana kadar, Bin 343 adet Akülü ve Manüel tekerlekli sandalye dağıtımını gerçekleştirdik. Bunu yaparken de hiçbir şart koşmadık. Ayrıca 4 noktada Akülü şarj istasyonumuz var. Yine birçok engelli kardeşlerimize çeşitli medikal malzemeler hediye ettik. 2 yüz görme engelli vatandaşımıza beyaz baston dağıttık. Yaptığımız parklarda, yallarda, kaldırımlarda da engelli vatandaşlarımıza uygun olarak yapıyoruz."

Konuşmaların ardından engellilere, akülü ve manuel tekerlekli sandalyeleri verildi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Engelliler Haftası Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title