Haberler

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı?na Kalite Belgesi

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Kaymakamlığı'na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetimler sonunda Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı.

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Kaymakamlığı'na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetimler sonunda Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı.

Şahinbey Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Türk Standartları Enstitüsü Güneydoğu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır ve Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sedat Canbolat katıldı. Törende konuşan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, kalite yönetim belgesi alan vakfın önemli işler yaptığını ve 100 bini aşkın kişiye hizmet sunduğunu söyledi. Vakfı hizmetlerinin zamanında yürütülmesi gerektiğini kaydeden Aydın, kalite yönetim sistemi belgesinin alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır ise, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ayrı bir özelliği olduğunu belirterek, 'Vakfın hizmet kalitesi, işleyişi ve çalışanları ile bir bütün halinde değerlendirdiğimizde ve yaptığımız denetimlerde belgeyi almaya hak kazandı. Devlet kurumları arasında bir vakfı olarak bu belgeyi alan ilk vakfımız olmuştur"dedi.Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın kalite yönetim sistemi belgesini Çalışır'ın elinden aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Aydın Gaziantep Şahinbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title