Haberler

Gaziantep - Otomobil, Mobilya Mağazasına Girdi Kazaya Neden Olan Sürücünün Bir Süre Önce Ehliyetine De Alkollü Araç Kullanmaktan El Konulduğu Öğrenildi.

Gaziantep'te Emekli Memur 60 Yaşındaki Mustafa Elhasoğlu, Otomobiliyle Gezerken Fren Yerine Gaza Basınca Kaldırıma Çıkıp Bir Mobilya Mağazasının Vitrininden İçeri Girdi. Şans Eseri Ölen Yada Yaralanan Kimsenin Olmadığı Kazaya Neden Olan Sürücünün Bir Süre Önce Ehliyetine de Alkollü Araç Kullanmaktan El Konulduğu Öğrenildi.

GAZİANTEP'te emekli memur 60 yaşındaki Mustafa Elhasoğlu, otomobiliyle gezerken fren yerine gaza basınca kaldırıma çıkıp bir mobilya mağazasının vitrininden içeri girdi. Şans eseri ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı kazaya neden olan sürücünün bir süre önce ehliyetine de alkollü araç kullanmaktan el konulduğu öğrenildi.

İncilipınar Mahallesi Nail Bilen Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, emekli memur Mustafa Elhasoğlu yeni satın aldığı 27 LH 919 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, iddiaya göre, önüne çıkan yayaya çarpmamak için frene basmak istedi. Ancak fren yerine gaza basan Elhasoğlu direksiyonu sağa kırınca kaldırıma çıkarak aynı cadde üzerindeki bir mobilya mağazasının vitrininden içeri girdi. Şans eseri ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı kazadan sürücü Mustafa Elhasoğlu burnu bile kanamadan kurtulurken, mağaza çalışanları kazanın şokunu uzun süre atamadı.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis inceleme yaparken, vitrin camları bir görevli tarafından tamamen kırıldıktan sonra otomobil bir çekiciye yüklenerek götürüldü. Mağaza Müdürü Necdet Özdemir, "Sürücü fren yerine gaza basınca içeriye girdi. İlk defa böyle bir şey gördük. Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmadı" dedi.

Hakkında yasal işlem yapılan Mustafa Elhasoğlu'nun ehliyetine bir süre önce de alkollü araç kullandığı için el konulduğu belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title