Haberler

Gaziantep Emniyeti'nde Görev Değişikliği

Güncelleme:

Gaziantep'te emniyet müdür yardımcısı ile 5 şube müdürü Gaziantep Polis Meslek Yüksekokuluna atandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde, 1 emniyet müdür yardımcısı ile 5 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

EMNİYET'TE DEĞİŞİKLİK

Emniyet Müdür Yardımcısı Recep Emol, Asayiş Şube Müdürü Tuncay Kaplan, Güvenlik Şube Müdürü Faruk Alkanoğlu, Çocuk Şube Müdürü Kemal Gezer, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Taner Aydın ve Personel Şube Müdürü Metin Güneş, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okuluna atandı.

TAYİN İPTALİ İÇİN DAVA

Bu arada yaklaşık bir ay önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne atanan Gezer'in, tayininin iptali için Gaziantep Bölge İdare Mahkemesine dava açtığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Güneş Taner Aydın Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ihsanihsan-yigit@hotmail.com:

bir Antepli olarak görevini başarıyla yapan bu emniyet mensuplarının neden yeri değiştirildi acaba antepte bazı olayları çözdükleri faili meçhulleri çözdükleri içinmiantep acaba daha düzenli olduğu içinmi neden acaba?

5
3
yanıtYanıtla
sultan teksultantek77@hotmail.com:

kısasa kısas diye buna derim benim eşime ve çocuklarıma ne yaşattıysa aynısını yaşadı allahın ilahi adaleti budur.benim bugün en mutlu günüm ama hepsi için değil anlayan anladı.daha toprağın altıda var,oradada adalet olacak.

1
0
yanıtYanıtla
atasoydevrem2000@hotmail.com:

nasıl geldilerse öyle gidiyorlar.emniyette kural budur,birinin yerine gelirsin,senin yerine birileri gelir.bunda gücenecek bir şey yok.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title