Haberler

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Önünde Şüpheli Paket Paniği

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne bırakılan şüpheli paket polisi harekete geçirdi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne bırakılan şüpheli paket polisi harekete geçirdi.

Gaziantep'te polis ekipleri Ankara'daki bombalı terör saldırısının ardından olası patlamalara karşı teyakkuza geçerken, Emniyet Müdürlüğü önünde bırakılan kutu paniğe neden oldu. İhbar üzerine harekete geçen polis, Emniyet Müdürlüğü binası duvarının önüne bırakılan kutu nedeniyle Muammer Aksoy Bulvarı'nı trafiğe kapatarak güvenlik şeridi çekti. Tramvay seferleri de geçici olarak durduruldu.

Şüpheli paketin bulunduğu bölgeden vatandaşları uzaklaştıran polis ekipleri, bomba imha ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, önce jammerler çalıştırılıp, uzaktan kumanda ile olası bombaya müdahaleyi engelledi. Özel kıyfetlerini giyen ekipler, fünye ile patlatmak için gerekli teçhizatı hazırladı. Kabloyu duvar dibindeki şüpheli paketin yanına getiren bomba uzmanı, kutunun boş olduğunu gördü. Kısa sürede paketin bomba olmadığı anlaşıldı. Geçici süre durdurulan araç ve tramvay seferlerine yeniden başlandı.

Öte yandan, Kalyoncu kavşağı yakınlarında bırakılan şüpheli paket de fünye ile patlatıldı. Alınan tedbirler ve fünye ile patlatılma anı vatandaşların cep telefonları ile kaydedildi.

Kentin farklı bölgelerinden gelen şüpheli paket ihbarlarına bomba uzmanları müdahale ediyor. Ekipler her şüpheli pakete fünye ile patlatıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title