Haberler

Gaziantep Büyükşehir Soyunma Odaları

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, iyi mücadele ettiklerini belirtirken maçla ilgili olarak şunları söyledi Futbolcularım iyi mücadele etti.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, iyi mücadele ettiklerini belirtirken maçla ilgili olarak şunları söyledi

Futbolcularım iyi mücadele etti. Daha önceki müsabakalarda olduğu gibi gol noktalarında da yetersiz kaldık. Özellikle ikinci yarı sanıyorum oyun düsturumuzu kurmamıza rağmen başarılı olamadık. Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyorlar, mücadele ediyoruz. Ama tabi ki bu tür maçlara motive olmak kolay değil. Her şeye rağmen oyuncularımıza verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Vedat Özsoylu ise iyi ve dengeli bir maç oynadıklarını ve 3 puanı kazanan taraf olduklarını ifade etti, Kazanmamız gereken bir maçtı. Zorlandık ama maçı kazandığımız için mutluyuz. Rakibimizi de iyi oynadılar. Birinci yarı biz iyi oynadık, ikinci yarı onlar daha iyi paslaştı. Oyuncularımı kutluyorum. İyi ve dengeli oynadılar. Maçı kazandığımız için mutluyuz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraşspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title