Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Dönem

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Külüp Başkanı Abdulkadir Gözegir, yeni teknik heyetle takımı daha iyi yerlere getireceğini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye spor Külüp Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep'in bir spor şehri olduğunu ve yeni teknik heyetle takımı daha iyi yerlere getireceğini söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelen Gözegir, bu sezon hedefli, başarılı bir teknik ekip, sporcular ve teknik direktörler ile yola çıktıklarını vurguladı.

Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Gözegir, "Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak 8 Mayıs 2014 olağan üstü genel kurul ile göreve geldik. Bu tarihten itibaren takımımız ile beraber iki tane hazırlık dönemi geçirdik. Birinci hazırlık dönemini kendi tesislerimizde ikinci hazırlık dönemini de Topuk Yaylası'nda 15 günlük bir süreçle yaşadık. Tabi ilk göreve geldiğimizde 11 sporcumuzun sözleşmesi bitmiş yeniden de sözleşme yapılmamıştı. Bu süreçle beraber bizler yeni bir hedef koyduk. Yeni bir oluşum gerçekleştirelim, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yakışır bir takım oluşturalım istedik. Bu spor şehrine yakışır bir takım oluşturalım istedik. Biz yönetim olarak şunu biliyoruz; Gaziantep hakikaten bir spor şehri. Spora, futbola susamış, seyire susamış bir şehirdir. Biz bunu tekrar kazandırmak istiyoruz. Kesinlikle sistemi bunu üstüne kurduk" dedi.

"BAŞARI İSTEYEN BİR EKİP OLUŞTURDUK"

Bu sezon iyi bir futbol sergilemek adına önemli çalışma yaptıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Külüp Başkanı Abdulkadir Gözegir, "Hem iyi bir futbol sergilemek hem de Gaziantep'i hak ettiği yere getirmek anlamında bir çalışma içerisine girdik. Türkiye'de kendi dürüstlüğünü ispat etmiş. Bu liglerde tecrübe kazanmış sporcu kardeşlerimizle anlaşmaya vardık. Bizlerle birlikte kader birliği yapabilecek, gönül birliği yapabilecek ve başarıya susamış, başarıyı elde etmek isteyen sporcu kardeşlerimizle yola çıkıyoruz. Teknik heyetimiz aynı keza herkesin bildiği gibi. Biz göreve geldiğimizde de yönetim olarak bir açıklama yapmıştık. Bizim önceliğimiz Gaziantep'te teknik adam. Bu çerçeve de Nurullah Sağlam'a bir teklif götürmüştük. O da sağ olsun teklifi istisnasız kabul etti. İlk imza töreninde söylediğimiz gibi Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Nurullah Sağlam'ın da ifade ettiği bir şey vardı. 'Spor hayatımda ilk defa para konuşmadan' imza attım demişti. Bu çok önemliydi. Nurullah sağlam Gaziantep'e borçlu olduğunu söylüyor. Bu çok önemli bizler için. Baktığımız zaman hedef isteyen, başarı isteyen bir ekip oluşturduk" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı Serdar Kıribiş ise, "22 Temmuz itibariyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar Derneği kurulmuş vaziyettedir. Şehrimizin uzun zamandır ihtiyaç duyduğu heyecanı yakalamak adına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün bu heyecanını şehre yaşatacağına olan inancımızla, biz de çabalarında kendilerini yalnız bırakmamak adına belli çalışmalar yapacağız. İnşallah bizim çabalarımızla kulübümüzün, sporcularımızın, teknik heyetimizin başarısı da örtüşür. Şehir için çok farklı, çok faydalı işler yapmak inşallah bize nasip olur. Bundan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar Derneği olarak biz görevdeyiz. Kulübümüzün emrindeyiz. Bu memleket için kulüp için en doğru, en iyiyi büyük bir öz veriyle yapma gayreti ve çabası içinde olacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Nurullah Sağlam Topuk Yaylası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title