Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kaleci Adam Stochowiak ile Sözleşme İmzaladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı file bekçisi Adam Stachowiak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı file bekçisi Adam Stachowiak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Botev Plovdiv takımından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a gelen 28 yaşındaki file bekçisi, mavi-beyazlı takıma imzayı attı.

İmza töreninden sonra açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Osman Toprak, böylesine iyi bir kaleci transfer etmekle mutlu olduklarını dile getirdi. Toprak, "Kaleciyi kadromuza katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem bizim kaleci antrenörümüz istemişti, hem Hakan Kutlu hocamız istedi, hem de sportif direktör Bülent Bölükbaşı istedi. İnşallah Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da çokça kurtarışlar yapacaktır. Biz buna inanıyoruz. Takımımızı oluştururken genç, dinamik, hareketli futbolcuların olması için yoğun gayret sarf ettik. Şu ana kadar yapmış olduğumuz transferlerde bu doğrultuda Stachowiak da bir kaleci için genç sayılabilecek 29 yaşında, tecrübeli bir kalecimiz. Gelecek sezonda Büyükşehir Belediyespor'a ciddi katkıları olacağını düşünüyoruz. Ben tekrar Gaziantep'e Büyükşehir Belediyespor'a hoş geldin diyorum" dedi.

ADAM STOCHOWİAK KİMDİR?

2005 yılında Jagellonia takımında profesyonel futbol yaşantısına başlayan Adam daha sonra Odra Wadzislaw, Gornik Zabrze, Anarthosis, GKS Belchatow ve son olarak da Botev Plovdiv takımlarında forma giydi. 29 yaşındaki kaleci, refleksleriyle ve kritik kurtarışlarıyla tanınırken 2008 yılında Polonya U21 Milli Takımında forma giydi. Adam önümüzdeki sezondan itibaren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Osman Toprak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title