Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor Soyunma Odaları

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Oğuz Çetin, 1-1 beraberlikle ayrılarak 2 puan kaybettiklerini, gelecek maçlarda basit hataları önleyip kazanmak için çalışacaklarını belirti.

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Oğuz Çetin, 1-1 beraberlikle ayrılarak 2 puan kaybettiklerini, gelecek maçlarda basit hataları önleyip kazanmak için çalışacaklarını belirti.

Oğuz Çetin, Denizlispor ile 1-1 sonuçlanan maç sonrası yapığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir gerçeğimiz var; o da oynayacağımız her maçı kazanma duygusunda olmalıyız. Ama bu demek olmuyor ki; basit hatalar yapalım. Basit bir gol yemek en büyük handikabımızdı. Bu skoru telafi etmek için çok büyük efor sarf etmek gerekiyor. İlk yarı skoru lehimize çevirmek için büyük efor sarf ettik ancak ikinci yarı ikinci golü bulmak, oyunu elde tutmak çok önemliydi. Oyunun 75- 80'inci dakikasına oyunu tuttuk ve pozisyona da girdik. Ancak son 10- 15 dakikada yine oyun disiplininden uzaklaştık.

Hem maçı kazanmak istedik, hem de kaybetmemek adına hamleler yaptık. Önümüzdeki Boluspor ve Altınordu maçlarında bu hatalardan uzaklaşmış, oyunu sıfıra getirip oynayan ve gol atan bir takım için çalışacağız. Umarız ki milli takım arası olumlu olacaktır. Önümüzdeki maçlardan 3 puan almak için çabalayacağız. Bu inanç içerisinde olan oyuncular ve bizler buna ulaşabilir. Şuan tek eksiğimiz 3 puan almak. Umut ediyoruz ki Bolu maçında buna ulaşacağız" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Sorumlusu Feridun Şaban Yarkın ise 3 pozisyonu değerlendiremediklerini ve galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, "Ligin şuandaki atmosferinde iki takım da öncelikle kaybetmemeyi düşünen yapıda oynadı. Rakibimizin iç sahada kazanması onlar için çok önemliydi. Ligin bu atmosferinde kazanmak çok önemliydi. Kontrollü bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonlar az olmasına rağmen üç pozisyonumuz oldu onları değerlendiremedik ve sonuçta 1 puanla ayrıldık. Artık önümüzdeki maçları ve boşlukları da doldurup çalışacağız" diye konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Denizlispor Oğuz Çetin Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title